İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr
Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER
 İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Aşçılık





Haberler
'Dünyada En Çok Yemek Yiyen Listesinde Hangi Ülkeler Var?

Dengeli beslenmek için kişisel olarak kaç kalori tüketilmelidir? Dünyada en çok yemek yiyen ülkeler hangileridir? Hangi ülke nüfusu kişi başı ...

Daha Fazlası
Haber
'Gıdalarda doğal olarak bulunan toksik maddeler
Haber
'Sağlıklı Beslenme Üzerine Söyleşi
aşçılık
'Aşçılık ve Gastronomi Öğrencileri İçin Yurt Dışında Eğitim Olanakları ve Çalışma Fırsatları

İstanbul Gelişim Üniversitesi aşçılık ve gastronomi bölümleri öğrencileri için yurt dışında eğitim olanakları ve çalışma fırsatları yurt dışında eğitim olanakları ...

Daha Fazlası
Haber
'Fonksiyonel Beslenme Eğitimi
haber
'Buzdolabımız 1,8 Milyon Bakteri Barındırıyor

Evimizde en temiz noktalardan biri olduğunu düşünülen buzdolaplarında yaklaşık olarak 1,8 milyon bakteri yaşamakta. Buzdolabında bulunan milyonlarca bakteri pek çok ...

Daha Fazlası
Haber
'İtalya Sentetik Gıdayı Yasaklıyor

İtalya’da yapay et de dahil sentetik gıdaların kullanımını, sentetik yem üretilmesi ve bu ürünlerin pazarlanmasını yasaklayan yasa tasarısı hazırlandı. Tasarının ...

Daha Fazlası
Haber
'Gıda Teknolojisinde 3D Yazıcı Teknolojisi

Gıda teknolojisi, gıda üretme ve tüketme şeklimizde devrim yaratan 3D baskı gibi yeniliklerle son yıllarda çok yol kat etti. ...

Daha Fazlası
Güllaç
'Ramazan Ayının Vazgeçilmez Tatlısı Güllaç
Haber
'Online Eğitim Şekerli Ürünler Teknolojisi
Deprem Bölgesinde Gıda Güvenliği
'Deprem Bölgesinde Gıda Güvenliği
Haber
'İstanbul Gelişim Üniversitesinden Deprem Bölgesine Kumanya Yardımı
Haber
'Mutfak Çalışanları

Bütün idarelerde olduğu gibi mutfakta da bir hiyerarşi vardır. Her mutfakta bir aşçıbaşı ve yardımcıları bulunur. Rütbelerin sayısı mutfağın önemine ...

Daha Fazlası
mutfak
'Mutfak Çalışanları
Dünya Vegan Günü
'Dünya Vegan Günü
25 Ekim Dünya Makarna Günü
'25 Ekim Dünya Makarna Günü
TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışması
'TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışması
İstanbul Gelişim Üniversitesi
'Gastronomi Söyleşileri
İstanbul Gelişim Üniversitesi
'VII. Uluslararası Gastromasa
BURSA GASTRONOMİ FESTİVALİ
'Bursa Gastronomi Festivali
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TEMEL TARİFLER KİTABI LANSMANI
'Türk Mutfak Kültürü ve Temel Tarifler Kitabı Lansmanı
Kastamonu Gastronomi Festivali
'Kastamonu Gastronomi Festivali
Sürdürülebilir Mutfak Anlayışı
'Sürdürülebilir Mutfak Anlayışı
TABAKLARI RENKLENDİREN GÜZELLİK: YEŞİLLİK
'Tabakları Renklendiren Güzellik: Yeşillik
DGS Sonuçları Açıklandı
'DGS Sonuçları Açıklandı
 Tadım İstanbul Gastronomi Zirvesi
' Tadım İstanbul Gastronomi Zirvesi
Aşçılık ve Turizm Festivali
'Aşçılık ve Turizm Festivali
Pastacılık ve Ekmekçilik Programı
'Pastacılık ve Ekmekçilik Programı

2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılında İstanbul Gelişim Üniversitesi İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü, Pastacılık ve Ekmekçilik Programı açılmıştır. ...

Daha Fazlası
Yurt Dışı İş İmkânı Almanya’da Şef olmak ister misiniz? Almanya İç İşleri Bakanı Nancy Faeser, pandemi süreciyle birlikte işgücü sıkıntısı yaşadıklarını, Gastronomi ve konaklama sektör çalışanlarının
'Yurt Dışı İş İmkânı
Türk Restoranı EL TURCO’ya Michelin Ödülü
'Türk Restoranı EL TURCO’ya Michelin Ödülü
Mezuniyet Heyecanı
'Mezuniyet Heyecanı
Şef Arzu Öztürk ile Röportaj
'Şef Arzu Öztürk ile Röportaj
Öğr. Gör. Büşra Sağlam’ın Bildirisi Yayınlandı
'Öğr. Gör. Büşra Sağlam’ın Bildirisi Yayımlandı
Karabük Üniversitesinde Lezzet Şöleni
'Karabük Üniversitesinde Lezzet Şöleni
Karabük Üniversitesinde Lezzet Şöleni
'Karabük Üniversitesinde Lezzet Şöleni
 GastroArt Kulübü ile Bahar Etkinliği
'Türk Mutfağı Açık Ateşte Pişirme Tekniği-II

25 Mayıs 2022 tarihinde İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı ve Gastronomi bölümlerinde Türk Mutfağı Açık Ateşte Pişirme Tekniği-II etkinliği gerçekleştirildi. ...

Daha Fazlası
SUSHI Atölyesi
'SUSHI Atölyesi
Gastro Ekonomi Zirvesi
'Gastro Ekonomi Zirvesi
3.Global Gastroekonomi Zirve
'3.Global Gastroekonomi Zirve
Gastronomi Festivali
'Gastronomi Festivali
Michelin Yıldızı İstanbul’a geliyor
'Michelin Yıldızı İstanbul’a geliyor
Gastro Talks Etkinlikleri
'Gastro Talks Etkinlikleri
Yemek Fotoğrafçılığı
'Yemek Fotoğrafçılığı
Culinary Forum
'Culinary Forum Gerçekleştirildi

Öğrencileri, şefleri ve akademisyenleri; bireysel veya kurumsal kimlikleriyle fark yaratan isimlerle bir araya getiren Culinary forum 16-17 Mart’ta Antalya’da gerçekleştirildi. ...

Daha Fazlası
Kahve Zirvesi 2022
'Kahve Zirvesi 2022
Uluslararası Otel, Gastronomi Araç ve Gereçleri Fuarı
'Uluslararası Otel, Gastronomi Araç ve Gereçleri Fuarı
Mitoloji Atölyesi
'Mitoloji Atölyesi
Natürel Zeytinyağı Duyusal Analiz Eğitimleri
'Natürel Zeytinyağı Duyusal Analiz Eğitimleri
New Solutions to Prevent Food Waste
'New solutions to prevent food waste

Restaurant waste will not be wasted by dumping in the trash, it will be turned into food for stray animals. ...

Daha Fazlası
Restoran atıkları çöpe dökülerek ziyan olmayacak, sokak hayvanları için yeme çevrilecek
'Gıda israfını önlemek için yeni çözümler
Aşçılık Programında Yenilikçi Yaklaşım ile Son Teknoloji Cihazlar Kullanılıyor
'Aşçılık Programında Son Teknoloji Cihazlar
Vegan Beslenme Semineri
'Vegan Beslenme Semineri
Karsambaç Nedir ?
'Karsambaç Nedir ?
Anadolu Yemekleri Fotoğraf Yarışması
'Anadolu Yemekleri Fotoğraf Yarışması
Mutfağın Sultanı Göz Yakmayan Soğan
'Mutfağın Sultanı Göz Yakmayan Soğan
Diyette Olmazsa Olmaz 10 Besin
'Diyette Olmazsa Olmaz 10 Besin
Çikolata Atölyesi
'Çikolata Atölyesi
Yöresel Mutfaklar Dersinde Lezzet Şöleni
'Yöresel Mutfaklar Dersinde Lezzet Şöleni
Vegan Akademi İle Söyleşi
'Vegan Akademi ile Söyleşi

Yaşanan iklim sorunları ve gıda güvencesizliği ile birlikte özellikle endüstriyel üretimde yapılan hayvanlara karşı etik dışı eylemlere karşılık olarak son ...

Daha Fazlası
Gastronomi Eğitimleri (CF 2022)
'Gastronomi Eğitimleri (CF 2022)
IBAKTECH İSTANBUL 2021
'IBAKTECH İSTANBUL 2021
Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak
'Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak'ın Ana Haber Röportajı

Kış aylarının vazgeçilmez sebzesi olan balkabağı üzerine Star Ana haber spikeri Melis Sander ile Aşçılık Programı Öğr. Gör. İbrahim Levent ...

Daha Fazlası
Sirha İstanbul
'Sirha İstanbul Uluslararası Restoran, Otel ve Yiyecek Sektörü Fuarı
‘Gastromasa’ Gastronomi Konferansı
'‘Gastromasa’ Gastronomi Konferansı
Kasım Ayı İçin Meyve ve Sebze Önerileri
'Kasım Ayı İçin Meyve ve Sebze Önerileri
Gastronomide Dijitalleşme
'Gastronomide Dijitalleşme

Gelişen teknoloji ve pandemi süreci ile birlikte diğer sektörlerde olduğu gibi yeme içme sektöründe de köklü değişiklikler meydana geldi. ...

Daha Fazlası
Tescilli Lezzetler
'Tescilli Lezzetler
18. Uluslararası Mutfak Günleri
'18. Uluslararası Mutfak Günleri
29. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı Worldfood Fuar Ziyareti
'29. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı Worldfood Fuar Ziyareti

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Zeynep Türkmen, Öğr. Gör. Elif Zeynep Özer, Öğr. Gör. ...

Daha Fazlası
Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi
'Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi
Mutfakta Umut Var
'Mutfakta Umut Var

16-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı (UNWFP) ortaklığında uygulanan Mutfakta Umut Var ...

Daha Fazlası
Türkiye’nin UNESCO tescilli şehirlerinden biri Kayseri
'Türkiye’nin UNESCO Tescilli Şehirlerinden Biri Kayseri
Mehmet Şef ile Gastronomi Söyleşileri
'Mehmet Şef ile Gastronomi Söyleşileri
GASTRONOMİ YAZARI EBRU ERKE’NİN KALEMİNDEN BOZCAADA
'Gastronomi Yazarı Ebru Erke’nin Kaleminden Bozcaada
35. MENGEN ULUSLARARASI AŞÇILIK VE TURİZM FESTİVALİ
'35. MENGEN ULUSLARARASI AŞÇILIK VE TURİZM FESTİVALİ
CULİNARY FORUM 2021
'CULİNARY FORUM 2021
Karadeniz’in Güzelliklerini Öğrenme Zamanı
'Karadeniz’in Güzelliklerini Öğrenme Zamanı
Türkiye’nin Gastronomi Atlası
'Türkiye’nin Gastronomi Atlası
Staj Sürecinde Bilinmesi Gerekenler
'Staj Sürecinde Bilinmesi Gerekenler
Mutfak Koordinatörü ve Şef Murat Aslan ile Seminer Gerçekleştirildi
'Mutfak Koordinatörü ve Şef Murat Aslan ile Seminer Gerçekleştirildi
Aşçılık Programından Mezun Olanların Çalışma Alanları
'Aşçılık Programından Mezun Olanların Çalışma Alanları
Aşçılık Programındaki Uygulamalı ve Teorik Dersler
'Aşçılık Programındaki Uygulamalı ve Teorik Dersler
Aşçılık Bölümü Hakkında
'Aşçılık Programı Hakkında
29 Mayıs 1453 İstanbul'un Fethi
'29 Mayıs 1453 İstanbul'un Fethi
Yemek ve Göç İlişkisi
'Mutfak Tarihi ve Kültürü - Yemek ve Göç İlişkisi
Güvenilir Ürün Platformu
'Güvenilir Ürün Platformu

Pandeminin başlamasıyla daha da önem kazanan gıda güvenliğini sağlamak amacıyla ücretsiz olarak güvenilir eller platformu üzerinden alanında uzman kişiler tarafından ...

Daha Fazlası
Tasarım Festivali
'Tasarım Festivali-Dijitalizim
Gastro Show
'Gastro Show-Gastronomi Turizmi Fuarı ve Konferansı

7 şehir 7 bölge 7 ülkeyi kapsayan Gastronomi Turizmi ve Kongresi Gastro Show 2-4 Haziran 2021 tarihinde İstanbul Kongre Merkezi ...

Daha Fazlası
İstanbul Gastronomi Kültüründe Sokak Lezzetleri
'İstanbul Gastronomi Kültüründe Sokak Lezzetleri
GastroArt Kulübü İle Her Gün Kitap Buluşma Saati Düzenleniyor
'GastroArt Kulübü İle Her Gün Kitap Buluşma Saati Düzenleniyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastroart Kulübü'nün 2021 Yılı Mart ayı itibarıyla kulüp danışmanı Öğr. Gör. Elif Zeynep Özer öncülüğünde düzenlemekte olduğu ...

Daha Fazlası
Kefir ve Su Kefiri Üretimi Workshop'u Düzenlenecek
'Kefir ve Su Kefiri Üretimi Workshop'u Düzenlenecek
Gastronomide Bilim ve Teknik: 2-4 Nisan Tarihlerinde Mutfakta Mühendis Var-2 Etkinliği Gerçekleştirildi.
'Gastronomide Bilim ve Teknik: 2-4 Nisan Tarihlerinde Mutfakta Mühendis Var-2 Etkinliği Gerçekleştirildi

TÜBİTAK ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilen bilimsel etkinlikte 11 farklı üniversiteden öğretim üyesi ve uzmanlar eğitim ...

Daha Fazlası
Dünya Su Günü Paneli
'Dünya Su Günü Paneli
Alanya Avokadolu Lezzetler Fotoğraf Yarışması
'Alanya Avokadolu Lezzetler Fotoğraf Yarışması
Bıçak Eğitimi
'GastroArt Kulübü Tarafından Bıçak Eğitimi Gerçekleştirildi
Gastro Talks İgü - Chef Mehmet Yalçınkaya
'Gastro Talks İgü - Chef Mehmet Yalçınkaya
‘Soğuk Füzyon Mutfak Uygulamaları'
'İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı Soğuk Mutfak Dersinde Workshop Düzenlendi
‘Yedikleriniz Davranışlarınız Olur, Tadım Koçluğu’
'İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı Öğrencileri ‘Yedikleriniz Davranışlarınız Olur, Tadım Koçluğu’ Konferansına Katılım Sağladı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü hocalarından Öğr. Gör. Elif Zeynep ÖZER hocamızın düzenlemiş olduğu ‘Yedikleriniz Davranışlarınız Olur, ...

Daha Fazlası
İyi Bir Yönetici Nasıl Olunur?
'İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programında ‘İyi Bir Yönetici Nasıl Olunur?’ İsimli Konferans Gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi meslek yüksekokulu aşçılık programı tarafından düzenlenen ‘İyi bir yönetici nasıl olunur?’ konulu konferansa Doubletree by Hilton Avcılar ...

Daha Fazlası
İstanbul gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı
'İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı'nda “İNOKSAN İle Bir Aşçının Dünlüğü” Söyleşi ve İmza Günü Düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı tarafından düzenlenen panele İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, Big Chef’s Kurucu Ortağı ...

Daha Fazlası
İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı Sağlıklı Menü Planlama
'İstanbul Gelişim Üniversitesi MYO Aşçılık Programı'nda “Sağlıklı Menü Planlama” ile ilgili konferans düzenlendi
İGU MYO DÜNYA MUTFAKLARI DERSİ
'İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Dünya Mutfakları dersinde workshop düzenlendi
İGU MYO DÜNYA MUTFAKLARI DERSİ
'İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Dünya Mutfakları dersini Pizza Locale Akaretler'de workshop düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Dünya Mutfakları dersini Pizza Locale Akaretler'de workshop düzenleyerek, öğrenciler pizza hamurunun yapısına dair ...

Daha Fazlası
İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı Pişirme Yöntemleri
'İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Aşçılık Programı'nda workshop gerçekleştirildi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı Ziyafet Mutfağı
'İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı'nda Workshop gerçekleştirildi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı Bahar Dönemi tebriği
'BAHAR DÖNEMİNE MERHABA...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulunda “Beslenme, Sağlık ve Gıda Güvenliğinde Madalyonun Öteki Yüzü” Adlı Konferans
'“Beslenme, Sağlık ve Gıda Güvenliğinde Madalyonun Öteki Yüzü” adlı konferans gerçekleştirildi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı Yöresel Mutfaklar
' Aşçılık Programı yöresel mutfaklar dersinde workshop düzenlendi
Küçükçekmece Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu, İstanbul Gelişim Üniversitesi  Aşçılık Programı
'Aşçılık Programı öğrencileri sosyal sorumluluk etkinliği
İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı İbrahim Levent DEMİRÇAKMAK, GastroAntep Fest
'GastroAntep Fest
İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Oryantasyon Toplantısı Yapıldı.
'Aşçılık Programı oryantasyon toplantısı yapıldı
İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı Dünya Mutfaklarından Klasikler-2
'İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı'nda Workshop gerçekleştirildi
İstanbul Gelişim Üniversitesinde Organik Yaşam Eğitimi Gerçekleştirildi.
'İstanbul Gelişim Üniversitesinde "Organik Yaşam" eğitimi gerçekleştirildi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Hint Mutfağı
'İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı'nda Workshop gerçekleştirildi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı Helal ve Sağlıklı Beslenme Konferansı
'Helal ve sağlıklı beslenme
İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı Bulgur Eğitimi
' Duru Bulgur ile Bulgur Eğitimi gerçekleştirildi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı Dünya Mutfaklarından Klasikler
'İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı'nda Workshop
İstanbul Halk Ekmek Aşçılık Programı Teknik Gezisi
'İstanbul Halk Ekmek Teknik Gezisi