İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Aşçılık








 Mutfakta Umut Var


16-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı (UNWFP) ortaklığında uygulanan Mutfakta Umut Var Projesi Hatay’da gerçekleştirilmiştir.


WFP yetkililerinin de katılım sağladığı bu etkinlikte Üniversitemiz Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi İ. Levent Demirçakmak Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenleri ve yöneticilerine “Türkiye’nin Gıda Coğrafyası ve Doğru Üretici, Doğru Ürün” konulu eğitimi ve “Kırmızı Etler, Anatomisi ve Pişirme Teknikleri” ile “Kümes Hayvanları ve Pişirme Teknikleri” konulu atölye çalışmalarını yapmıştır.

Öğr.Gör.  İ.Levent Demirçakmak hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.