Yıl 1 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Yarıyıl 1 | ||||||
Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
YDL101 | YABANCI DİL I (İNG.) | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
TRD101 | TÜRK DİLİ I | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
GDP157 | HİJYEN VE SANİTASYON | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 |
ATA101 | ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
ASP159 | PİŞİRME YÖNTEMLERİ I | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
ASP157 | GASTRONOMİYE GİRİŞ | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 |
ASP155 | MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 4 |
ASP151 | GASTRONOMİ TARİHİ VE KÜLTÜRÜ | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 17 | 30 |
Yıl 1 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Yarıyıl 2 | ||||||
Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
YDL102 | YABANCI DİL II (İNG.) | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
TRD102 | TÜRK DİLİ II | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
GDP154 | BESLENME İLKELERİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
ATA102 | ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
ASP160 | PİŞİRME YÖNTEMLERİ II | 0 | 4 | 0 | 2 | 7 |
ASP156 | MENÜ PLANLAMA | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
ASP152 | EKMEK YAPIM TEKNİĞİ | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 17 | 30 |
Yıl 2 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Yarıyıl 3 | ||||||
Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
MYO299 | YAZ STAJI | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
ASP301 | MESLEKİ UYGULAMALAR I | 0 | 8 | 0 | 4 | 5 |
ASP253 | TÜRK MUTFAĞI | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 |
ASP251 | PASTANE ÜRÜNLERİ | 0 | 4 | 0 | 2 | 4 |
- | PROGRAM DIŞI SEÇMELİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 |
- | PROGRAM SEÇMELİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 |
- | PROGRAM SEÇMELİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 14 | 30 |
Yıl 2 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Yarıyıl 4 | ||||||
Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
ASP302 | MESLEKİ UYGULAMALAR II | 0 | 8 | 0 | 4 | 5 |
ASP254 | DÜNYA MUTFAKLARI VE UYGULAMALARI | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 |
ASP252 | SOĞUK MUTFAK | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 |
- | PROGRAM DIŞI SEÇMELİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 |
- | PROGRAM SEÇMELİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 |
- | PROGRAM SEÇMELİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 14 | 30 |