Deprem Bölgesinde Gıda Güvenliği
Gıda güvenliği; tarladan çatala gelene kadar gıdaların fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik tehlikelerden korunmasıdır.
Gıda güvenliği; tarladan çatala gelene kadar gıdaların fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik tehlikelerden korunmasıdır.
İstanbul Gelişim Üniversitesi depremden hemen sonra bölgeye kumanya yardımı yaptı.
Bütün idarelerde olduğu gibi mutfakta da bir hiyerarşi vardır. Her mutfakta bir aşçıbaşı ve yardımcıları bulunur. Rütbelerin sayısı mutfağın önemine göre değişebilir. Bu hiyerarşi olayı ...
Bütün idarelerde olduğu gibi mutfakta da bir hiyerarşi vardır.
1998 yılından bu yana Uluslararası Makarna Örgütü önderliğinde her yıl 25 Ekim Dünya Makarna günü olarak kutlanmaktadır.
TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları başladı
Gastro Talks 6 Şef Mehmet Yalçınkaya İle Esnaf Lokantacılığı Üzerine Söyleşi
VII. Uluslararası Gastromasa, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.
23-25 Eylül 2022 tarihlerinde Bursa Gastronomi Festivali düzenlendi.
© Copyright 2022 İstanbul Gelişim Üniversitesi Tüm Hakları Saklıdır.