08 Nisan 2021 Perşembe
Gastronomide Bilim ve Teknik: 2-4 Nisan Tarihlerinde Mutfakta Mühendis Var-2 Etkinliği Gerçekleştirildi
TÜBİTAK ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilen bilimsel etkinlikte 11 farklı üniversiteden öğretim üyesi ve uzmanlar eğitim verdi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı Öğr. Gör İbrahim Levent Demirçakmak Pişirme yöntemlerinde, konveksiyonel fırın kuru ısı ve yeni teknoloji kombi fırın %50 buharlı pişirme teknikleri arasındaki su kaybı ölçümü ve ayrıca dilimlenmiş değerli etlerde klasik ızgara ve tavada pişirme yöntemiyle yeni teknoloji sous vide pişirme yöntemi arasındaki kimyasal reaksiyon farklılıklarını atöyle çalışması ile katılımcılara anlattı.
Öğr. Gör İbrahim Levent Demirçakmak’ı TÜBITAK projesinde yer almasından dolayı kutluyor,başarılarının devamını diliyoruz.