24 Haziran 2020 Çarşamba
İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı Soğuk Mutfak Dersinde Workshop Düzenlendi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Soğuk Mutfak dersinde ‘Soğuk Füzyon Mutfak Uygulamaları’ workshop’u gerçekleştirildi.
Mutfak laboratuvarında, Öğr. Gör. Hakan GÖRÜR hocamız tarafından düzenlenen, 69 öğrencinin katıldığı workshop’un konuğu Mandarin Oriental Bodrum Otelde Sous Chef olarak çalışan Sn. Ersan ÇELİK oldu.
Etkinlik kapsamında yiyecek-içecek sektörü içerisinde önemli bir trend olan “füzyon mutfak” kavramına ilişkin genel bilgiler verilerek sektörde deneyimli şef ile füzyon mutfağının dünü, bügünü ve geleceği hakkında konuşuldu. Şef, aynı zamanda etkinlik içerisinde öğrencilerimiz ile birlikte Türk mutfağı ile diğer dünya mutfaklarını aynı tabakta yansıtan soğuk mutfak uygulamaları gerçekleştirerek ilgili kavramın pekiştirilmesini de sağladı.