01 Haziran 2023 Perşembe
Aşçılık ve Gastronomi Öğrencileri İçin Yurt Dışında Eğitim Olanakları ve Çalışma Fırsatları
İstanbul Gelişim Üniversitesi aşçılık ve gastronomi bölümleri öğrencileri için yurt dışında eğitim olanakları ve çalışma fırsatları yurt dışında eğitim olanakları ve çalışma fırsatları konusunda seminer verildi.
İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı akademisyenlerinden Öğr. Gör. Müzeyyen Büşra Sağlam’ın moderatörlüğünü yürüttüğü 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 15.00’te “Aşçılık ve Gastronomi Öğrencileri için Yurt Dışında Eğitim Olanakları ve Çalışma Fırsatları” konulu seminer gerçekleştirilmiştir.
Öğrencilerin yoğun ilgisi ve katılımı ile yapılan seminere konuşmacı olarak katılan Kayz İnternational kurucusu Kadir Akyüz, aşçılık ve gastronomi öğrencilerine yurt dışı olanakları hakkında detaylı bilgiler vermiş ve seminer sonunda öğrencilerin sorularını cevaplandırmıştır.