Aşçılık Programı Öğr. Gör. Kader Parlak tarafından düzenlenen etkinliğe, Gastronomi ve Aşçılık bölümleri koordinatörü ve Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Serdar ÇÖP, MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fehim İLHAN ve Aşçılık Program Başkanı Öğr. Gör. Zeynep TÜRMEN katılım göstermiştir.
Geleceğin yaşam tarzı olarak öngörülen veganlığın etik ve felsefi yapısının yanı sıra sağlık açısından faydalarını aktarmak için V-Label International Türkiye Direktörü, Vegan Derneği Türkiye Kurucu Başkanı ve Veg&Nature dergisinin editörü Ebru ARIMAN ile Bezmialem Üniversite Hastanesi İç Hastalıkları Anabilim Dalından Prof. Dr. Hakan Şentürk’ün katılımıyla etkinlik gerçekleştirildi. Katılımcıların sunumlarının sonunda öğrencilerimiz vegan yaşam tarzı hakkında merak ettiklerini sordu. Katılımcılarımız da geleceğin şeflerinden bir vegan olarak neler beklediklerini aktardı.
Katkılarından dolayı katılımcılarımıza teşekkür belgesi takdim edildi.