7 Eylül tarihinde KemerCountry Club Hotel'de Ekol Food sahipliğinde okulumuz yayım evinden çıkan ve yazarları üniversitemiz öğretim elemanları Doç. Dr. Serdar Çöp, Eğitmen Şef Erkan Kıyıcıoğlu ve Öğr. Gör. İ. Levent Demirçakmak olan 'Türk Mutfak Kültürü ve Temel Tarifler' kitabının lansmanı gerçekleştirildi. İstanbul'da bulunan sektörün değerli isimlerinin yoğun katılım gösterdiği bu gecede sahneye davet edilen Genel Sekreterimiz, davetlilere kitap içeriği ve okulumuz ile ilgili bilgiler verdi.
Türk mutfağının lezzetlerini yansıtan 134 çeşit yemek, geçmişi, tarifi ve besin değerleriyle birlikte Türk Mutfak Kültürü ve Temel Tarifler kitabında yerini aldı. Kitabın, yeni eğitim almaya başlayan lise ve üniversite öğrencileri için de iyi bir kaynak olması bekleniyor.