İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr
TR
EN
Memnuniyet ve Şikayetleriniz için
İGÜMER
İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr
TR
EN
Hakkımızda
Yüksekokul Logoları
Yüksekokul Disiplin Kurulu
Yüksekokul Kalite Kurulu
Komisyonlar ve Ekipler
Yüksekokul Müdürü'nün Mesajı
Yönetim
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Yüksekokul Kurulu
Tarihçe
Misyon - Vizyon
Akademik
Bölümler
Dersler
Program Tanıtımı
Raporlar
İç ve Dış Değerlendirme Raporları
Kurum İç Değerlendirme Raporları (KİDR)
Kurumsal Geri Bildirim Raporu (KGBR)
Kurumsal İzleme Raporları
Akademik Birim İç Değerlendirme Raporları
Sürdürülebilirlik Raporları
Dökümanlar
Kalite Komisyonu Toplantı Tutanakları
Kalite Güvence Yönergesi
Stratejik Plan
Kalite Dökümantasyon Yönetim Sistemi
Eğitim Öğretim Komisyonu Toplantı Tutanağı
Kalite Kurulu Toplantı Tutanakları
Yüksekokul'da Yaşam
Kütüphane Hizmetleri
Sağlık Hizmetleri
Beslenme
Öğrenci
Aday Öğrenci
Öğrenci El Kitabı
Etkinlik Takvimi
Akademik Takvim
Staj Dosyaları
Öğrenci Kulüpleri
Yönetmelikler
Yönergeler
Form ve Belgeler
Sportif Faaliyetler
Sosyal ve Kültürel Etkinlikler
Research Highlights
E-Bülten
Reserch Highlights
E-Hizmetler
OBİS (Öğrenci Bilgi Sistemi)
İGÜ App
Mezun Bilgi Sistemi
Ulaşım
İletişim
Aşçılık
İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu
Programlar
Aşçılık
Haberler
Bölüm Tanıtımı
Menüler
Anasayfa
Genel Bilgiler
Kontenjanlar
Müfredat
Akademik Kadro
Kullanılan Bölüm Mutfakları
G Blok 026 No'lu Mutfak
B Blok 019 No'lu Mutfak
Hakkımızda
Program Başkanı'nın Mesajı
Tarihçe
Aday Öğrenci
Öğrenci
Yönetmelikler
Ders Programı
Not Sorgulama
Staj Yönetmeliği
Akademik Takvim
Staj İş Akış Şeması
Öğrenci Bilgi Sistemi
Çift Anadal (ÇAP) - Yandal
Dilekçe ve Formlar
Bilimsel Araştırmalar
Erasmus+
Laboratuvar ve Araştırma Alanları
Kaynaklar
Kulüplerimiz
Başarı ve Ödüller
Yararlı Linkler
Üniversite Ana Sayfası
İletişim
16 Nisan 2021 Cuma
Kefir ve Su Kefiri Üretimi Workshop'u Düzenlenecek
Antalya Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 25 Nisan’da “Kefir ve Su Kefiri Üretimi” konulu bir workshop düzenlenecek.
Programın detaylarına ve katılım kaydına
buradan
ulaşabilirsiniz.