İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Aşçılık








 İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı'nda Workshop


İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı öğrencileri Soğuk Mutfak dersinde Dünya Mutfakları klasikleriyle tanıştı.


İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu yeni yapılan mutfağında ilk misafirlerini ağırladı. Gelişim Üniversitesi, sektörün profesyonelleri ile öğrencilerini buluşturmaya devam ediyor. 

Hilton İstanbul Bomonti Sous Chef Şenol Türkoğlu ve Hyatt Regency Ataköy Chef de Cuisine Tuncay Çetin, Aşçılık bölümü birinci sınıf öğrencileri ile atölye çalışmasına katıldı. Dünya Mutfağı'ndan klasikler, çeşit çeşit yemek ve tatlı yapan şeflerimiz, uygulama sırasında öğrencilerin sorularını cevaplayarak bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı.

Şeflerimize, öğrencilerimize vermiş oldukları destekten ötürü üniversite Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fırat Demirkol teşekkür ederek plaketlerini takdim etti.