Aşçılık Programımızda bulunan zorunlu uygulamalı dersler;
Pişirme Yöntemleri I, Pişirme Yöntemleri II, Mutfak Ürünleri, Ekmek Yapım Tekniği, Mesleki Uygulamalar I, Pastane Ürünleri, Mesleki Uygulamalar II, Soğuk Mutfak, Mutfak Organizasyonu, Bilgi Teknolojileri, Menü Planlama.
Aşçılık Programımızda bulunan zorunlu teorik dersler;
Hijyen ve Sanitasyon, Mutfakta Kalite Yönetimi, Türk Dili, Yabancı Dil, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi.
Aşçılık Programımızda bulunan seçmeli uygulamalı dersler;
Dünya Mutfakları, Ziyafet Mutfağı, Yöresel Mutfaklar, Gıda Formülasyonları ve Duyusal Analiz, Vejetaryen Mutfağı, Osmanlı Yemek Kültürü.
Aşçılık Programımızda bulunan seçmeli teorik dersler;
Mesleki İngilizce, Mutfak Tarihi ve Kültürü, Yiyecek İçecek Servisi, Yiyecek İçecek Maliyeti, Gıda Teknolojisi, Otel ve Restorantlarda Yiyecek İçecek Yönetimi.