Aşçılık

Aşçılık Programı oryantasyon toplantısı yapıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Gelişim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı oryantasyon toplantısı yapıldı.

2018-2019 eğitim öğretim döneminde Aşçılık Programını kazanan 1.sınıf öğrencilere oryantasyon toplantısı yapıldı. 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından istiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantının sunuculuğunu Aşçılık programı 2. Sınıf öğrencilerinden Eylem Beştepe tarafında yapıldı. Programda görev alan;  Aşçılık Program başkanı Öğr. Gör. Aslı Muslu Can, Öğr. Gör. Yeliz Demir, Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak ve Öğr. Gör. Özkan Demir kendilerini öğrencilere tanıtarak mesleğe ve hayata dair tavsiyelerde bulundular. Toplantının ilerleyen dakikalarında 2. Sınıf öğrencilerinden Melih Babur İstanbul Gelişim Üniversitesinin ona kazanımlarını “ Aşçılık Programı bana en başta sektörde çok daha bilinçli olmayı ve mesleğe uzun yıllarını veren birçok ustanın yaptığı eksikliklerin dahi farkına varmamı sağladı” sözleriyle anlattı.

Son olarak öğrencilere Aşçılık Andı Öğr. Gör. Yeliz Demir tarafından okutularak toplantı sonlandırıldı. Toplantı sonrası 2. sınıfların Öğr.Gör. Özkan Demir kontrolünde hazırladıkları kokteyle geçildi.