30 Mart 2022 Çarşamba
Culinary Forum Gerçekleştirildi
Öğrencileri, şefleri ve akademisyenleri; bireysel veya kurumsal kimlikleriyle fark yaratan isimlerle bir araya getiren Culinary forum 16-17 Mart’ta Antalya’da gerçekleştirildi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çöp ve İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak konuşmacı olarak katıldı. Aynı zamanda Aşçılık programı öğrencileri de programa dinleyici olarak katılım sağladı.
Öğrenciler, gastronomi alanında tecrübeli şeflerle bir araya gelerek onların bilgi ve deneyimlerinden yararlandı. Programda emeği geçen herkese teşekkürler