İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Aşçılık








 VII. Uluslararası Gastromasa


VII. Uluslararası Gastromasa, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.


Sürdürülebilirlik & Biyoçeşitlilik teması ile dikkat çeken Gastromasa gastronomi dünyasını bir araya getirdi. VII. Uluslararası Gastromasa Gastronomi konferansı, Gastromasa Bar Gastromasa Pastry, Gastromasa Hospitality olarak 4 farklı konsept ile misafirlerini ağırladı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Gelişim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi İ. Levent Demirçakmak, akademisyenler ve öğrencileri olarak Gastromasaya katılım sağladı. İstanbul Gelişim Üniversitesi açtığı stant ile Sürdürülebilirlik ve Biyoçeşitlilik konusu hakkında bilgilendirerek sürdürülebilirliğin uygulanış şeklini anlattı.