İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Aşçılık








 Sağlıklı Beslenme Üzerine Söyleşi


22 Mayıs 2023 Pazartesi günü İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu'nda Diyetisyen Sinem Çini’nin katılımı ile beslenme üzerine söyleşi yapıldı.


İGMYO Gıda Teknolojisi Programı Öğretim Görevlisi Aslı Muslu Can'ın moderatörlüğünde Diyetisyen Sinem Çini ile söyleşi yapıldı. Etkinliğe Gıda Teknolojisi Programı, Aşçılık Programı ve Gastronomi öğrencileri katıldı. Fonksiyonel gıdalar, beslenme şekilleri, besleyici olmayan maddeler ve insan durumuna uygun beslenme konularında öğrencilere bilgi verilip son olarak soru cevap yapılarak söyleşi sonlandırıldı.