İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Aşçılık








 Gastro Talks Etkinlikleri


Gastro Talks III Etkinliği Ömür Akkor’un katılımı ile gerçekleştirildi.



İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastronomi ve Aşçılık programı ile Kısık Ateş Platformu arasında yapılan iş birliği kapsamında, Yemek Araştırmacısı ve Seyyah Ömür Akkor tarafından ‘Binlerce Yıllık Anadolu Mutfağı’ semineri J Blok Mehmet Akif Ersoy Konferans gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Serdar Çöp’ ün açılış konuşması ile başlayan etkinlik Ömür Akkor’un Hitit Mutfağından günümüz Anadolu Mutfağına yolculuğu ve özellikle program sonuna doğru öğrencilere kişisel gelişimlerine katkı sağlamak için yaptığı paylaşımlar büyük ilgi çekti. Program sonunda öğrencilerin Şef Ömür Akkor ile fotoğraf çekilme çabaları dikkatlerden kaçmadı. Konuşmasının ardından Şef Ömür Akkor’a ve Pınar Firma yetkilisi İş Geliştirme Uzmanı İrem Şenol Akay’a, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri Kuruoğlu tarafından plaketleri takdim edildi.

GSF, UBF Gastronomi ve MYO Aşçılık Programı öğrencilerinin ve akademisyenlerinin katılımının çok yoğun olduğu bu etkinlikte mutfaklarımızdan sorumlu Uzman Kemal Şahanlık ve ekibi tarafından; Pınar Labne, Choco Labne, krema ve sütleriyle hazırlanan tatlılar ikram edildi.

Bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkürler.