09 Mayıs 2019 Perşembe
İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Dünya Mutfakları dersini Pizza Locale Akaretler'de workshop düzenlendi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Dünya Mutfakları dersini Pizza Locale Akaretler'de workshop düzenleyerek, öğrenciler pizza hamurunun yapısına dair çeşitli bilgiler edindi.
Şef Zeynel Eser’in uzmanlık alanı olan pizza eğitimi şefin restoranında workshop şeklinde gerçekleştirildi. Öğrenciler; hamurun yapısını, çeşitlerini napolitan pizza hamurun özelliklerini, pizza hamuru açma tekniğini ve genel olarak pizza yapımını ayrıntısıyla öğrendiler. Aynı zamanda öğrenciler Zeynel Şef'le sohbet edip sektör tecrübelerinden yararlanma fırsatı buldular.
Etkinliğin gerçekleşmesinde görev alan Öğr. Gör. Sevcan Battal'a ve restoranın kapılarına öğrencilerimize açtığı için Zeynel Eser’e teşekkür ederiz.