İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Aşçılık








 Çikolata Atölyesi


İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, Aşçılık Programı'nda Çikolata Atölyesi düzenlendi.


20.12.2021 tarihinde ‘Pastane Ürünleri’ dersinde pastane şefi Cihan SUBAŞI’ nın katılımı ile çikolata atölyesi düzenlendi. Bu atölyede Şef Cihan SUBAŞI, öğrencilere çikolata hakkında genel bilgi vererek üretimin önemli aşamaları olan temperleme ve kalıplamayı ayrıntılı bir şekilde anlattı.

Şef Subaşı’nın plaketi Aşçılık Programı başkanı Öğr.Gör. Zeynep TÜRKMEN tarafından verildi. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz. 

.çikolataçikolata