07 Ağustos 2018 Salı
Duru Bulgur ile Bulgur Eğitimi gerçekleştirildi
Buğdayın tarihi, bulgur üretim aşamaları, bulgurun sağlık üzerine etkileri ve bulgurun taş değirmenlerde nasıl üretilmektedir?
Duru bulgurda 7 yıldır görev alan Pazarlama Müdürü Ayşe Sarımehmet Aşçılık Programı Öğretim Görevlileri İbrahim Levent Demirçakmak, Aslı Muslu Can ve Yeliz Demir'in düzenlemiş olduğu konferansa katılarak “ buğdayın tarihi, bulgur üretim aşamaları, bulgurun sağlık üzerine etkileri ve bulgurun taş değirmenlerde nasıl üretildiği hakkında öğrencilere çok değerli bilgiler vermiştir.
Konferansa İstanbul Gelişim Üniversitesi Gıda Teknolojisi Programı Öğretim Görevlisi Kübra Sağlam, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Arş.Gör. Fatih Bozkurt, Grafik Tasarım Programı Öğretim Görevlisi Özge Ortaç ve çok sayıda öğrencimiz katılmış olup her birine Duru Bulgur tarafından, bulgur eğitim sertifikası ve duru bulgur yemek tarifleri kitabı hediye edilmiştir.
Ayşe Sarımehmet’e plaketi Aşçılık Program Başkanı Öğretim görevlisi Aslı Muslu Can tarafından takdim edilerek, katılımı ve eğitime verdiği destekleri için kendisine ve ekibine teşekkür edilmiştir.