Aşçılık

Yemek Fotoğrafçılığı

29 Mart 2022 tarihinde İstanbul Gelişim Üniversitesi Aziz Sancar Konferans Salonu'nda Yemek Fotoğrafçılığı Eğitimi gerçekleştirildi.

GastroArt Kulübünün organize ettiği, Fotoğraf ve Video Kulübünün daveti üzerine Kocaeli ilinden gelen Yemek fotoğrafçısı Emre Canbulut, yemek fotoğrafçılığı eğitimini Aşçılık Programı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerine uygulamalı ve teorik olarak vermiştir.

Yemek fotoğrafçısı Emre Canbulut’a katılımından dolayı İstanbul Gelişim Üniversitesi Md.Yrd. Öğr. Gör. Fehim İlhan tarafından plaket taktim edilmiştir.
Ayrıca GastroArt kulüp danışmanı Aşçılık Programı Öğr. Gör. Elif Zeynep Özer tarafından Yemek fotoğrafçısı Emre Canbulut’a teşekkür belgesi sunulmuştur.
Md. Yrd. Öğr. Gör. Fehim İlhan, Öğr. Gör. Elif Zeynep Özer, Öğr.Gör. Mehtap Çerkez, Öğr. Gör. Semanur Özcan hocalarımızın etkinliğe katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.