Aşçılık

Tasarım Festivali-Dijitalizim

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından gerçekleştirilen ve bu yılki teması Dijitalizim olan Tasarım Festivalinde Şef Selin Güneş ağırlandı.

“Çölyak farkındalığı:Glutensiz Beslenme” konulu seminerin moderatörlüğünü İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Mehtap Çerkez gerçekleştirdi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından gerçekleştirilen ve bu yılki teması Dijitalizim olan Tasarım Festivalinde Uzm.Dyt.Fatma Kahraman ve Uzm.Dyt.Şeyma Deniz ağırlandı.
“Gezegen Dostu Beslenme: Dijitalizm ve Teknolojik Yenilikler Beslenme Şeklimizi Nasıl Değiştirdi” konulu seminerin moderatörlüğünü İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Mehtap Çerkez gerçekleştirdi.