Aşçılık

İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı'nda Workshop gerçekleştirildi

Öğrencilerimiz Execuvite Chef Yusuf Can Demirses İle Dünya Mutfakları uygulamasında buluştu.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri Türkiye’nin en büyük restoran zincirlerinden birisi olan Big Chefs markasının, genç ve başarılı Execuvite Chef Yusuf Can Demirses ile Dünya Mutfakları uygulamasında son mutfak dersini gerçekleştirdi.
Yapılan workshopta Yusuf Can Demirses öğrencilerle Uzak Doğu Mutfağı ile ilgili tecrübelerini paylaştı.

Keyifli bir eğitimin sonunda konuğumuza teşekkür edilerek plaketi Aşçılık Programı Öğr. Gör. İ.Levent Demirçakmak ve Murat Mutlu Tokay tarafından verilmiştir.

Etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen başka İ. Levent Demirçakmak ve Murat Mutlu Tokay olmak üzere bütün Aşçılık Programı Öğretim Görevlilerine teşekkür ederiz.