İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Aşçılık








 İstanbul Gelişim Üniversitesinde "Organik Yaşam" eğitimi gerçekleştirildi


Ebru Baybara Demir ve Gürsel Tonbul'un katılımı ile "Organik Yaşam" konferansı gerçekleştirildi.


Ebru Baybara Demir ve Gürsel Tonbul’un katılımı ile organik yaşam konferansı 5 Nisan 2018'de İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nda Aşçılık Prpgramı, Gıda Teknolojisi Programı, UBYO Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Gastronomi bölümlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Konferans sürecinde öğrencilere mutfakta kullandıkları sebze-meyve ürünlerinin nerde nasıl yetiştiğini bilmeleri gerekliliğine dikkat çekildi.

Ebru Baybara Demir tarım ve turizm alanında, Gürsel Tonbul ise tarım alanında birçok başarıya imza atmış kişiler olarak azim, istek ve kararlılık ile başlanan işlerde neler başarılı olunacağını öğrencilerle paylaştılar.

Geçmişimize sahip çıkarak geleceğimizi kurtarmamız gerektiği ve su kaynaklarımızın her geçen gün hızla azalmasına karşılık bizim ne gibi önlemler almamız gerekliliği üzerinde konuşulan konferans, konuklara teşekkür edilip plaketleri verilerek sonlandırıldı.

Konferansın gerçekleşmesinde emeği geçen Aşçılık Programı Öğretim Görevlileri Aslı Muslu Can, Yeliz Demir ve İbrahim Levent Demirçakmak ‘a ve öğrencileri ile konferansa katılım sağlayan Öğr. Gör. Murat Mutlu Tokay ve Öğr. Gör. Kübra Sağlam‘a teşekkürler.