İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr
Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER
 İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Gıda Teknolojisi





İGU- Gıda Teknolojisi
'Aspartam Hakkında Tüketicinin Bilmesi Gerekenler
İGU- Gıda Teknolojisi
'Sağlıklı Beslenme Üzerine Söyleşi
İGU-Gıda Teknolojisi
'Fonksiyonel Gıdalar Ar-Ge Ürünleri Sergisi

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi programı öğrencilerimiz bu hafta Öğr. Gör. Eda Şensu Demir'in koordinatörlüğünde İGMYO fuaye alanında dönem ...

Daha Fazlası
Tofu
'Her Yönüyle Tofu

Tofu, vejetaryen, vegan ve hipokalorik diyetlere dahil edilmesi nedeniyle dünya çapında popüler hale gelen, esas olarak soya fasulyesinden yapılan geleneksel ...

Daha Fazlası
İGU- Gıda Teknolojisi
'Akademik Başarı

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Eda Şensu’nun "Investigation of changes in some bioactive properties of phenolic ...

Daha Fazlası
bal
'Bal Neden Bozulmaz?

Bal, sağlığa birçok faydası nedeniyle yüzyıllardır kullanılan doğal bir tatlandırıcıdır. İçeriğinde %60-70 oranında şeker ihtiva eden bal, pancar şekerinin keşfinden ...

Daha Fazlası
İGU Gıda Teknolojisi
'Balda Kristalleşme Neden Olur

Bal, tıbbi özellikleri ve besinsel faydaları nedeniyle çeşitli kültürlerde yüzyıllardır kullanılan doğal bir tatlandırıcıdır. Bal arıları çiçeklerden topladıkları nektarı, midelerindeki ...

Daha Fazlası
İGU- Gıda Teknolojisi
'Kabak Lifi Nedir?

Kabak lifi, sayısız sağlık faydası sunan, besleyiciliği ve yoğun içeriğe sahip bir besindir. Serbest radikalleri vücuttan uzaklaştırmaya ve hücre hasarını ...

Daha Fazlası
İGU- Gıda Teknolojisi
'Gıda Teknolojisinde 3D Yazıcı Teknolojisi

Gıda teknolojisi, gıda üretme ve tüketme şeklimizde devrim yaratan 3D baskı gibi yeniliklerle son yıllarda çok yol kat etti. 3D ...

Daha Fazlası
İGU- Gıda Teknolojisi
'Yenilikçi Gıda İşleme Teknikleri ve Faydaları
'Gıda Renklendiricileri

Gıda renklendiricileri çeşitli atıştırmalıklarda kullanılan yapay veya doğal maddelerdir. Bunlar genellikle gıdalara hoş ve çekici bir görünüm vermek için kullanılır. ...

Daha Fazlası
İGÜ-Gıda Teknolojisi
'İGMYO Mart Ayı E-Bülten Sayısı Yayımlandı
İGU- Gıda Teknolojisi
'TÜBİTAK 2209 A/B Programları

Lisans ve ön lisans öğrencilerine proje hazırlama kültürü kazandırmak ve yoksulluğu sona erdirme, eşitsizlik ve adaletsizlikle mücadele, ekonomik büyüme, enerji, ...

Daha Fazlası
İGU-Gıda Teknolojisi
'Deprem Bölgesine Gönderilen Gıdalarda Gıda Güvenliği

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Aslı Muslu Can 13 Şubat’ta TVnet öğle haberlerinde “Deprem Bölgesine Gönderilen ...

Daha Fazlası
İGU Gıda Teknolojisi
'Deprem Bölgesine Gönderilen Gıdalarda Gıda Güvenliği ve Deprem Bölgesine Hangi Gıdalar Gönderilmelidir?

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Aslı Muslu Can “Deprem Bölgesine Gönderilen Gıdalarda Gıda Güvenliği” ve “Deprem ...

Daha Fazlası
İGU-Gıda Teknolojisi
'İGMYO Şubat Ayı E-Bülteni Sayısı Yayımlandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu tarafından aylık olarak yayınlanan Meslek Yüksekokulu haber ve etkinlik bülteninin Şubat sayısı ...

Daha Fazlası
Antinütrient Yapı Nedir?
'Antinütrient Yapı Nedir?

Antinütrient bileşenler insan vücudunda biyoyararlığı azaltan veya engelleyen yapılardır. Bu bileşenlerce zengin gıdalar diyetimizde sıkça yer aldığında diğer gıdalardan elde ...

Daha Fazlası
İGU Gıda Teknolojisi
'Bakanlıktan, Deprem Bölgesindeki Gıda Denetimleri için Özel Ekip

Tarım ve Orman Bakanlığı, afet bölgelerinde hizmet veren gıda depoları, ekmek üretim yerleri ve mobil mutfakları denetlemeleri amacıyla 27 ilden ...

Daha Fazlası
Sorbik Asit (E200) nedir?
'Sorbik Asit (E200) nedir?

Gıda katkı maddeleri son üründe gıdaların renk, tat, raf ömrü, kıvam gibi daha çok duyusal özelliklerini geliştirmek amacıyla kullanılan bileşenlerdir. ...

Daha Fazlası
İGMYO Ocak Ayı E-Bülten Sayısı Yayımlandı
'İGMYO Ocak Ayı E-Bülten Sayısı Yayımlandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu tarafından aylık olarak yayınlanan Meslek Yüksekokulu haber ve etkinlik bülteninin Ocak sayısı yayımlandı. ...

Daha Fazlası
İGU Gıda Teknolojisi
'Gıda Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Kübra Sağlam’ın Makalesi Yayımlandı
İGU-Gıda Teknolojisi
'Mor Yiyeceklerin Başrolü: Antosiyanin
İGU- Gıda teknolojisi
'İGMYO 2022 Yılı Almanak Sayısı Yayımlandı
İGU-Gıda Teknolojisi
'“Gıdalar Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar” Etkinliği

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı bu hafta sosyal medyada Bay Gıda Mühendisi kimliğiyle tanınan Batuhan İnananları konuk ...

Daha Fazlası
İGU- Gıda Teknolojisi
'Salçada Küf Oluşumu Nasıl Engellenir?

Mikroorganizmalar su oranı yüksek, pH değeri nötre yakın, besin değeri yüksek gıda ortamını severler ve bu ortamda hızla gelişirler. ...

Daha Fazlası
Gıdanın Yıldızları Sürdürülebilirlik Zirvesi Gerçekleştirildi
'Gıdanın Yıldızları Sürdürülebilirlik Zirvesi Gerçekleştirildi
İGU-Gıda Teknolojisi
'Biyoteknoloji Okuluna Ziyaret
İGU- Gıda Teknolojisi
'Demir Emilimi Nelere Bağlıdır?
Gerçek Bal ve Sahte Bal Nasıl Ayırt Edilebilir?
'Gerçek Bal ve Sahte Bal Nasıl Ayırt Edilebilir?

Üretim maliyeti, yüksek besin değeri, ekonomik değeri ve birçok tatlı ve gıda formülasyonunda yer alması nedeniyle bal sahteciliğin çok fazla ...

Daha Fazlası
İGU-Gıda Teknolojisi
'Dondurulmuş Gıdanın Besin Değeri Değişir mi?
İGU- Gıda Teknolojisi
'Gıda Teknolojisi Programı'na Ziyaret

Esenyurt Özel Biyoteknoloji Okulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu'nu ve İGÜ Kariyer Merkezi'ni ziyaret etti. ...

Daha Fazlası
İGÜ- Gıda Teknolojisi
'Yumuşamış veya Sararmış Meyve ve Sebzeyi Tüketebilir Miyim?
İGU Gıda Teknolojisi
'Akademik Başarı

Gıda Teknolojisi Programı Öğretim Görevlisi Aslı Muslu Can, İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 14-16 Ekim 2022 tarihleri arasında düzenlenen ...

Daha Fazlası
'Konserve Gıdalar Sağlıklı Mıdır?

Konserveleme işlemi tarihte savaş sırasında askerlerin hem pratik hem de güvenilir bir şekilde gıda tüketebilmesi için keşfedilen gıda koruma yöntemlerinden ...

Daha Fazlası
İGU-GIDA TEKNOLOJİSİ
'Gıda Takviyeleri Neden Eczanelerden Alınmalı?

Sağlıklı ve dengeli beslenmek için gıda takviyesi ürünlerini internetten satın alanların sayısı azımsanmayacak kadar fazla. Uzmanlar bu konuda gıda takviyelerinin ...

Daha Fazlası
İGÜ-GIDA TEKNOLOJİSİ
'Listeria Bakterisine Dikkat
İGÜ-GIDA TEKNOLOJİSİ
'Öğr. Gör. Nurullah Zekeriya Akar’ın Makalesi Yayımlandı
Algler
'Algler Geleceğin Gıda Kaynağı Olabilir Mi?

Geçmişten günümüze nüfus artışına paralel olarak gıda ihtiyacı artmaktadır. Tahminlere göre 2050 yılında dünya nüfusunun 9.8 milyarı bulacağını ve bunun ...

Daha Fazlası
İGÜ-GIDA TEKNOLOJİSİ
'Akademik Başarı
Antosiyanin
'Mor Yiyeceklere Renk Katan Madde: Antosiyanin
Günde Ne Kadar Su İçmeliyiz?
'Günde Ne Kadar Su İçmeliyiz?

Besin tüketimi gerçekleşmeden yaklaşık 50 gün hayatta kalabiliriz fakat su tüketimi olmadan sadece 2-3 gün canlılığımızı sürdürebiliyoruz. Günlük su tüketim ...

Daha Fazlası
Gıda Güvenliği
'Mutfakta Gıda Güvenliği: Kesme Tahtaları
Ayder Balında Üretim Mesaisi Başladı
'Ayder Balında Üretim Mesaisi Başladı
Worldfood İstanbul Fuarı
'Worldfood İstanbul Fuarı
Sürdürülebilirliğin Sağlanması
'Sürdürülebilirliğin Sağlanması
İGÜ-GIDA TEKNOLOJİSİ
'Öğr. Gör. Nurullah Zekeriya Akar'ın Makalesi Yayımlandı

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı Öğretim Görevlisi Nurullah Zekeriya Akar'ın Osmaniye Korkut Ata University Journal of the Institute ...

Daha Fazlası
İGÜ-GIDA TEKNOLOJİSİ
'Akademik Başarı
İGÜ-GIDA TEKNOLOJİSİ
'Akademik Başarı
Mezuniyet Heyecanı
'Mezuniyet Heyecanı
Hangi Gıda Ambalajı Daha Sağlıklıdır?
'Hangi Gıda Ambalajı Daha Sağlıklıdır?
Sürdürülebilirlik
'Gıda Atıklarının Değerlendirilmesi ve Sürdürülebilirlik

24 Mayıs 2022 tarihinde MYO bahçesinde Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı dersi kapsamında "Gıda Atıklarının Değerlendirilmesi ve Sürdürülebilirlik" üzerine sergi ...

Daha Fazlası
Fonksiyonel Gıdalar
'Fonksiyonel Gıdalar Ar-Ge Ürünleri Sergisi

17 Mayıs 2022 tarihinde İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu bahçesinde 'Gıda muhafaza yöntemleri' dersi kapsamında ‘’Fonksiyonel Gıdalar Ar-Ge Ürünleri Sergisi’’ gerçekleştirilmiştir. ...

Daha Fazlası
Teknik Gezi
'Teknik Gezi
Reçel, Marmelat, Jöle Üretim Teknolojisi ve Kalite Kriterleri
'Reçel, Marmelat, Jöle Üretim Teknolojisi ve Kalite Kriterleri

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Program Başkanı Öğr. Gör. Kübra SAĞLAM Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm Fakültesi'ne konuk Oldu. ...

Daha Fazlası
İGÜ-GIDA TEKNOLOJİSİ
'Gıda Sektöründe Bireysel Genç Girişimcilik

İstanbul Gelişim üniversitesi Meslek Yüksek Okulu G Blok konferans salonunda 10 Mayıs 2022 tarihinde Öğr. Gör Aslı MUSLU Can’ın moderatörlüğünde ...

Daha Fazlası
4.Uluslararası Gıda, Beslenme Bileşenleri, İçerikleri ve Teknolojileri Fuarı
'4.Uluslararası Gıda, Beslenme Bileşenleri, İçerikleri ve Teknolojileri Fuarı
25 Nisan Dünya DNA Günü
'25 Nisan Dünya DNA Günü
Çikolatadan Çıkan Kötü Sürpriz
'Çikolatadan Çıkan Kötü Sürpriz
Gıda Teknolojisi Programı Öğretim Görevlisi Eda Şensu’nun Bildirisi Yayınlandı
'Gıda Teknolojisi Programı Öğretim Görevlisi Eda Şensu’nun Bildirisi Yayınlandı

İGUMYO, Gıda Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Eda ŞENSU’nun dahil olduğu ‘’Optimization of enzymatic hydrolysis degree of Sargassum vulgare protein using ...

Daha Fazlası
Pandemi
'Pandemi ve Savaş Sürecinde Dünyada Gıda Krizi

Gıda Mühendisleri Derneği tarafından 6 Nisan 2022 tarihinde “Pandemi ve Savaş Sürecinde Ülkemizde ve Dünyada Gıda Krizi” konulu online panel ...

Daha Fazlası
Mersin Gıda Fuarı
'Mersin Gıda Fuarı

25-29 Mayıs tarihleri arasında Mersin Gıda, Gıda Teknolojileri ve Paketleme Fuarı CNR EXPO fuar merkezinde kapılarını açacaktır. Gıda, gıda teknolojisi ...

Daha Fazlası
Doğru Beslen Mutlu Yaşa” Projesi
'Doğru Beslen Mutlu Yaşa” Projesi
F-İstanbul
'F-İstanbul

Türkiye’de organize edilen F İstanbul; şekerleme, gıda işleme ve ambalaj, gıda katkı maddeleri gibi gıda sanayisinin tüm paydaşlarının katılımıyla gerçekleşen ...

Daha Fazlası
Guava
'Guava Meyvesini Biliyor musunuz?

Orta Amerika’da yetiştirilen ve tropikal bir meyve olan guava, son yıllarda Türkiye’de de yetiştirilmektedir. Güçlü antioksidan kaynağı olup; C vitamini, ...

Daha Fazlası
Gıdada Yapılan Hileler
'Gıdada Yapılan Hileler
İGÜ-GIDA TEKNOLOJİSİ
'Gıdaya Sektörel Yaklaşım-2
Coffex İstanbul
'Coffex İstanbul
25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (Emmıtt)
'25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (Emmıtt)
Gıda Profesyonelleri Anlatıyor
'Gıda Profesyonelleri Anlatıyor
1 Kg Sütten Kaşar Peyniri Yapılır mı?
'1 Kg Sütten Kaşar Peyniri Yapılır mı?
Gıda Teknolojisi
'Yumurtanın Üzerindeki Kodlar Ne Anlama Gelmektedir?

Yumurtanın organik mi? Gezen tavuk yumurtası mı? Kümeste kafessiz ortamda yetişen tavuk yumurtası mı? Yoksa kafeste yetişen tavuk yumurtası mı? ...

Daha Fazlası
İGÜ-GIDA TEKNOLOJİSİ
'Gıda İsrafını Azaltan Uygulama “Yenir”
Taklit ve Tağşişe Caydırıcı Cezalar
'Taklit ve Tağşişe Caydırıcı Cezalar
İGÜ-GIDA TEKNOLOJİSİ
'Gıda Teknolosinde Çığır Açıcı Gelişme
İGÜ-GIDA TEKNOLOJİSİ
'Gıda Kalite Kontrolü ve Gıda Güvenliği Semineri
IGU-GIDA TEKNOLOJİSİ
'28. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı
IGU-GIDA TEKNOLOJİSİ
'Gıda Profesyonelleri ile Seminerler
Gıda Etiketi
'Gıda Etiketinde “Taze” Teriminin Kullanımı
İGU Gıda Teknolojisi
'IBAKTECH İSTANBUL 2021
İGU Gıda Teknolojs
'Mesleki ve Sektörel Eğitimler

Gıda Mühendisleri Derneğinin düzenlediği “Palm Yağını Konuşuyoruz” webinarında alanında uzman Akademisyenler palm yağı ile ilgili doğru bilinen yanlışları detaylıca anlattı. ...

Daha Fazlası
İGU Gıda Teknolojisi
'Ara Sınavlar Başlıyor!
İGU-GIDA
'Peynir Akademisi
İGU
'Mersin Gıda Fuarı
İGU Gıda Teknolojisi Kübra SAĞLAM
'Güvenilir Gıda Seminerleri
İGU
' E- Bülten Ekim Sayısı
İGU GIDA TEKNOLOJİSİ
'Dünya Gıda Günü
İGU Gıda Teknolojisi
'Süt ve Süt Ürünleri Üretim Tesisi Kurulumu
İGU- Gıda Teknolojileri
'Öğr. Gör. Nurullah Zekeriya AKAR'ın Makalesi Yayınlandı
İGU- Gıda Teknolojileri
'Uluslararası Gıda ve İçecek Teknolojileri Fuarı
İGU Gıda Teknolojisi
'29. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı Worldfood

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı öğretim elemanlarından Öğr Gör. Kübra Sağlam, Öğr. Gör. Nurullah Zekeriya Akar, Öğr. Gör. ...

Daha Fazlası
İGU- Gıda Teknolojileri
'COVİD-19’a Karşı Bağışıklık Sistemini Güçlendiren Gıdalar
İGU- Gıda Teknolojileri
'WhatsApp Gıda İhbar Hattı

Halk sağlığı ve güvenliğini tehlikeye atan bir durum olduğunda sadece Alo 174 numaralı hat aranmaktayken, Tarım ve Orman Bakanı Dr. ...

Daha Fazlası
İGU- Gıda Teknolojileri
'Öğrenci Mikrofonu

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, Gıda Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Kübra Sağlam, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin 08.08.2021 tarihinde düzenlemiş olduğu “Öğrenci ...

Daha Fazlası
İGU- Gıda Teknolojileri
'Doğal Afet veya Acil Durumlarda Gıda Güvenliği
İGU Gıda Teknolojisi
'Foteg İstanbul 2022

Foteg Istanbul 2022, 9-11 Haziran 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde her 2 yılda bir gerçekleşen Foteg İstanbul Gıda İşleme ...

Daha Fazlası
İGU- Gıda Teknolojileri
'WorldFood İstanbul
İGU- Gıda Teknolojileri
'Tercih ve Tanıtım Günleri
İGU- Gıda Teknolojileri
'İnternette Gıda Alışverişi

Tüketiciyi Destekleme Derneği (TÜKDES) Genel Başkanı Süleyman Bakal, “internetten yapılan alışverişler de ürünler eve gelince mutlaka son tüketim tarihinin kontrol ...

Daha Fazlası
İGU Gıda Teknolojisi
'E-Bülten (Temmuz)
İGU Gıda Teknolojisi
'GIDA İSRAFINI ENGELLEME PROJE YARIŞMASI
UNILEVER AR-GE Süreçleri, Kurutulmuş Gıda Teknolojisi ve Ürün Tasarımı Semineri
'UNILEVER AR-GE Süreçleri, Kurutulmuş Gıda Teknolojisi ve Ürün Tasarımı Semineri
İstanbul Gelişim Üniversitesi
'Adım Adım CV Hazırlama Atölyesi

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Kübra Sağlam’ın danışmanlığını yürüttüğü Gıda Teknolojileri Kulübü tarafından, 25.06.2021 tarihi ...

Daha Fazlası
İGU- Gıda Teknolojileri
'İGMYO Haziran 2021 E-Bülteni Yayımlandı
İGU- Gıda Teknolojileri
'Hızlı Okuma Teknikleri Semineri
İGU- Gıda Teknolojileri
'Staj Süreci Hakkında
Adım Adım CV Hazırlama Atölyesi
'Adım Adım CV Hazırlama Atölyesi
İGU- Gıda Teknolojileri
'Tanıtım Videosu
İGMYO Gıda Teknolojisi
'5996 Sayılı Gıda ve Yem Kanunu Kapsamında Hukuki Sorumluluklar ve Yaptırımlar
Dünya Süt Günü Paneli
'Dünya Süt Günü Paneli
İGU- Gıda Teknolojileri
'Transkript Belgeleri e-Devlet Üzerinden Alınabilecek
İGU- Gıda Teknolojileri
'6 Haziran Diyetisyenler Günü
İGU- Gıda Teknolojileri
'Gıda Güvenliği Haftası
İGU- Gıda Teknolojileri
'İstanbul’da Gıda Güvenliği
İGU- Gıda Teknolojileri Kübra SAĞLAM
'Yapay Et Geleceğin Gıdası Olur Mu?

08.05.2021 tarihi, saat 14.00’ te Gıda Mühendisleri Derneği tarafından gündemde çok tartışılan bir konu olan “Yapay Et Geleceğin Gıdası Olur ...

Daha Fazlası
İGU- Gıda Teknolojileri
'Gıdanın Koruyucu Bariyeri Ambalajlama Eğitimi
İGU- Gıda Teknolojileri
'Gıdada Yeni Trend Yapay Et Eğitimi Düzenlendi
İGU- Gıda Teknolojileri
'Yönetim Sistemlerinde Dijitalleşme ve Dijital İzlenebilirlik

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nda Gıda İşleme Bölümü Başkanı olan Gıda Yüksek Mühendisi Öğr. Gör. Kübra Sağlam, Gıda Mühendisleri Derneği ...

Daha Fazlası
Süt Akademisi Başlıyor
'Süt Akademisi Başlıyor
İGU- Gıda Teknolojileri
'Ekşi Maya Teknikleri ve Sağlıklı Ekmek Yapımı Semineri Düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Gıda Teknolojisi Programında Moderatörlüğü'nü Öğr. Gör. Kübra Sağlam'ın yaptığı, Gıda Yüksek Mühendisi Serda Çolak’ın ...

Daha Fazlası
İstanbul Gelişim Üniversitesi Gıda Teknolojisi Programı
'"Gıda Sektöründe Güçlü Kadınlar Projesi"
İGU Gıda Teknolojisi Öğr. Gör. Kübra SAĞLAM
'‘Ekşi Maya Teknikleri ve Sağlıklı Ekmek Yapımı’ Semineri
İGMYO Gıda Teknolojisi Öğr. Gör. Aslı MUSLU CAN
'“Biyoaktif Bileşenlerin Beslenmemizdeki Önemi”

İGMYO Gıda İşleme Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Kübra Sağlam’ ın danışmanlığını yürüttüğü Gıda Teknolojileri Kulübü, 20.03.2021 cumartesi günü saat 14.00’de ...

Daha Fazlası
İGU- Gıda Teknolojileri Öğr. Gör. Nurullah Zekeriya AKAR
'Biyobozunur Çevre Dostu Ambalaj Malzemeleri

Gıda ambalajlamada en fazla kullanılan malzemelerden biri olan plastikler daha çok petrol türevli malzemelerden üretilmekte ve bu malzemelerin çevre kirliliğine ...

Daha Fazlası
İGMYO Gıda Teknolojisi Öğr. Gör. Aslı MUSLU CAN
'Fitik Asit Nedir?
İGMYO Öğr. Gör. Eda ŞENSU
'Öğr. Gör. Eda Şensu'nun Makalesi Yayımlandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (İGMYO) Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi Programı, Gıda Yüksek Mühendisi Öğr. Gör. Eda Şensu’nun ‘’Orange, ...

Daha Fazlası
İGU- Gıda Teknolojileri Öğr. Gör. Eda ŞENSU
'Antioksidan Nedir?

Oksijen, insan yaşamı için olmazsa olmaz bir öneme sahiptir fakat normal metabolizma sırasında üretilen bazı reaktif oksijen türleri vücuda ciddi ...

Daha Fazlası
İGU- Gıda Teknolojileri Öğr. Gör. Kübra SAĞLAM
'"Ordu’da Gıda Güvenliği” Dergisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (İGMYO) Gıda İşleme Bölüm Başkanı, Gıda Yüksek Mühendisi Öğr. Gör. Kübra Sağlam'ın yayın sonuçları “Ordu’da ...

Daha Fazlası
İGU- Gıda Teknolojileri Öğr. Gör. Kübra SAĞLAM
'MYK Gastro Arena

İsstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (İGMYO) Gıda İşleme Bölüm Başkanı, Gıda Yüksek Mühendisi Öğr. Gör. Kübra Sağlam MasterChef Türkiye’nin moderatörlerinden ...

Daha Fazlası
İGU- Gıda Teknolojileri Kübra SAĞLAM
'“Avrupa’da Gıda Mühendisi Olmak” Konulu Söyleşi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (İGMYO) Gıda İşleme Bölüm Başkanı Gıda Yüksek Mühendisi Öğr. Gör. Kübra Sağlam, Gıda Mühendisleri Derneği ...

Daha Fazlası
İGU- Gıda Teknolojileri Öğr. Gör. Nurullah Zekeriya AKAR
'Türkiye Salgın Sürecinde Online Gıda Alışverişine Yöneldi

Corona virüs salgını hayatın her alanını etkiledi ve yaşam tarzlarında değişime neden oldu. Bu değişimlerden biri de gıda sektöründe perakende ...

Daha Fazlası
İstanbul Gelişim Üniversitesi Aslı Muslu Can
'Gıda Profesyonelleri ile Pandemi Sürecinde Gıda Sektörünün Durumu

İstanbul Gelişim Üniversitesi Gıda Teknolojileri Kulübü, 09.01.2021 Cumartesi günü, saat:14.00- 16.00 arasında "Gıda Profesyonelleri ile Pandemi Sürecinde Gıda Sektörünün Durumu" ...

Daha Fazlası
İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğr. Gör. Kübra Sağlam
'"Kamuda Gıda Mühendisi Olmak" Konulu Söyleşi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Gıda İşleme Bölüm Başkanı, Gıda Teknolojisi Program Başkanı Öğr. Gör. Kübra Sağlam, yönetim kurulu üyesi olduğu Gıda ...

Daha Fazlası
İstanbul Gelişim Üniversitesi
'Yeni Yıl Kutlama
İstanbul Gelişim Üniversitesi
'Hedef Belirleme ve Motivasyon Semineri

Eğitmen Serkan Ekmen ile 19.12.2020 tarihi saat:15:00'da Gıda Teknolojileri Kulübünün düzenlediği "Hedef Belirleme ve Motivasyon" konulu seminer Google Meet üzerinden ...

Daha Fazlası
İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğr. Gör. Görkem Doğan Atıcı
'Etkili İletişim, Diksiyon ve Beden Dili Semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi Program Başkanı Öğr. Gör. Kübra Sağlam, Yönetim Kurulu Üyesi olduğu ...

Daha Fazlası
İGU Gıda Teknolojisi Öğr. Gör. Kübra SAĞLAM
'Öğr. Gör. Kübra Sağlam Food Master’s Class'a Katıldı

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme bölüm başkanı ve Gıda Teknolojisi Program Başkanı Öğr. Gör. Kübra Sağlam, 28. WorldFood İstanbul’a ...

Daha Fazlası
İGMYO
'İstanbul Halk Ekmek Teknik Gezisi

13.03.2020 Cuma günü Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri, danışman hocaları Öğr. Gör. Kübra Sağlam ve Öğr. Gör. Eda ...

Daha Fazlası
İGU- Gıda Teknolojileri Kulübü
'Gıda Teknolojileri Kulübü "Tanıtım Günlerine" katıldı

27-28-29 Kasım 2019 tarihlerinde İGU-Tower binasında yapılan Kulüp Tanıtımı günlerinde danışmanlığını İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğr. Gör. Kübra Sağlam'ın yürüttüğü Gıda ...

Daha Fazlası
İGMYO
'Tahıl Ürünleri Temalı Workshop Uygulaması

İstanbul Gelişim Üniversitesi Gıda Teknolojisi bölümü öğrencileri mezun olduklarında Gıda Kalite departmanında, laboratuvarlarda ya da üretim hattında çalışabilmektedir. ...

Daha Fazlası
İGMYO
'En tatlı sergi “4. Geleneksel Reçel Ar-Ge Sergisi”

İstanbul Gelişim Üniversitesi Gıda Teknolojisi Kulübü, Kulüp danışmanı İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Kübra Sağlam’ın danışmanlığında, Meslek Yüksekokulu Gıda ...

Daha Fazlası
İstanbul Gelişim Üniversitesi Gıda Teknolojisi Bölümü
'BAHAR DÖNEMİNE BAŞLARKEN
İstanbul Gelişim Üniversitesi Gıda Teknolojisi Bölümü
'Tübitak MAM'a teknik gezi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Gıda Teknolojisi Bölümü
'Gıda Teknolojisi Kulübü
İstanbul Gelişim Üniversitesi Gıda Teknolojisi Bölümü
'Elit Çikolata'ya teknik gezi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Gıda Teknolojisi Bölümü
'Beslenme, Sağlık ve Gıda Güvenliğinde Madalyonun Öteki Yüzü
İstanbul Gelişim Üniversitesi Gıda Teknolojisi Bölümü
'5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü
İstanbul Halk Ekmek' e Teknik Gezi Düzenlendi
'İstanbul Halk Ekmek' e teknik gezi düzenlendi

22.11.2018 Perşembe günü Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri, danışman hocaları Öğr. Gör. Kübra Sağlam ve Uzman Gıda Teknikeri ...

Daha Fazlası
İstanbul Gelişim Üniversitesi
'Gıda Teknolojisi öğrencileri "Lösemi Değil, İyilik Bulaşıcıdır" dedi

Her yıl 2-8 Kasım tarihleri arasında farkındalık haftası olarak belirlenen "Lösemili Çocuklar Haftası"nda Gıda Teknolojisi öğrencileri Öğr. Gör. Kübra Sağlam ...

Daha Fazlası
İstanbul Gelişim Üniversitesi Gıda Teknolojisi Bölümü
'Food-Tech Eurasia ve Avrasya Ambalaj fuarlarına yoğun ilgi

31 Ekim- 3 Kasım arasında eş zamanlı olarak Tüyap'ta açılan Üniversite öğrencilerimize ayrıca kapılarını açarak destek olan Avrasya Ambalaj ve ...

Daha Fazlası
İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı Oryantasyon Toplantısı ve Yemin Töreni
'Gıda Teknolojisi Programı Oryantasyon Toplantısı ve Yemin Töreni
Gıda Teknolojisi
'Soyyiğit Group - Teknik Gezi

Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi öğrencilerimiz, İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğr. Gör. Nevrzu Berna Tatlısu ve Öğr. Gör. Kübra Sağlam danışmanlığında, ...

Daha Fazlası
En Tatlı Sergi 3. Geleneksel Reçel Ar-Ge Sergisi Gıda Teknolojileri
'En Tatlı Sergi “3. Geleneksel Reçel Ar-Ge Sergisi”

İstanbul Gelişim Üniversitesi Gıda Teknolojisi Kulübü, Kulüp danışmanı İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Kübra SAĞLAM’ın danışmanlığında, Meslek Yüksekokulu Gıda ...

Daha Fazlası
Gıda Teknolojisi Öğrencileri Pelit Çikolata Fabrikasında
'İGÜ Gıda Teknolojisi Programı Öğrencilerine Çikolata Tadında Gezi