Gıda Teknolojisi

Öğrenci Mikrofonu

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, Gıda Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Kübra Sağlam, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin 08.08.2021 tarihinde düzenlemiş olduğu “Öğrenci Mikrofonu” programında moderatör olarak görev yapmıştır.

Öğrenci mikrofonu programında İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu öğrencisi Elif Yılmaz ve Mühendislik- Mimarlık Fakültesi öğrencisi Encan Çetintürk konuk öğrenci olarak yer almıştır. YKS sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte aday öğrencilerin sıklıkla merak ettiği konular, üniversitemiz öğrencilerine sorulmuştur.

Ön lisans programlarının imkanlarını anlatan Elif Yılmaz, üniversitemizin tercih danışmanlığı hizmetinden, lokasyondan, laboratuvarlarımızdan, ücretsiz ÇAP ve DGS kursundan bahsederken; lisans öğrencisi olan Encan Çetintürk almış olduğu İngilizce hazırlık eğitimi ve bu eğitimin yeterliliğinden, Erasmus imkanından, yüksek lisans ve doktora programlarımızdan bahsetmiştir. Aday öğrencilerimizin doğru tercih yapmasında etkili olabilecek olan bu yayının tekrarına erişim için tıklayınız.