Deprem Bölgesine Gönderilen Gıdalarda Gıda Güvenliği
İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Aslı Muslu Can 13 Şubat’ta TVnet öğle haberlerinde “Deprem Bölgesine Gönderilen Gıdalarda Gıda Güvenliği” konusu ile ...
İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Aslı Muslu Can 13 Şubat’ta TVnet öğle haberlerinde “Deprem Bölgesine Gönderilen Gıdalarda Gıda Güvenliği” konusu ile ...
İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Aslı Muslu Can “Deprem Bölgesine Gönderilen Gıdalarda Gıda Güvenliği” ve “Deprem Bölgesine Hangi Gıdalar Gönderilmelidir?” konuları ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu tarafından aylık olarak yayınlanan Meslek Yüksekokulu haber ve etkinlik bülteninin Şubat sayısı yayımlandı.
Antinütrient bileşenler insan vücudunda biyoyararlığı azaltan veya engelleyen yapılardır. Bu bileşenlerce zengin gıdalar diyetimizde sıkça yer aldığında diğer gıdalardan elde ettiğimiz fayda azalmaktadır. Bu antinutrisyonel ...
Tarım ve Orman Bakanlığı, afet bölgelerinde hizmet veren gıda depoları, ekmek üretim yerleri ve mobil mutfakları denetlemeleri amacıyla 27 ilden olmak üzere 266 kişilik özel ...
Gıda katkı maddeleri son üründe gıdaların renk, tat, raf ömrü, kıvam gibi daha çok duyusal özelliklerini geliştirmek amacıyla kullanılan bileşenlerdir. Doğal ve yapay nitelikte olup ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu tarafından aylık olarak yayınlanan Meslek Yüksekokulu haber ve etkinlik bülteninin Ocak sayısı yayımlandı.
İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Öğr. Gör. Kübra Sağlam’ın makalesi yayımlandı.
Antosiyaninler, geniş renk yelpazesi, zararsız ve yararlı sağlık etkileri nedeniyle artan bir ilgi uyandıran doğal renklendiricilerdir.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu tarafından yıllık olarak yayınlanan Meslek Yüksekokulu haber ve etkinlik bülteninin 2022 Almanak sayısı yayımlandı.
© Copyright 2022 İstanbul Gelişim Üniversitesi Tüm Hakları Saklıdır.