İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr
TR
EN
Hakkımızda
Yüksekokul Logoları
Akademik Birim İç Değerlendirme Raporları
Yüksekokul Müdürü'nün Mesajı
Yönetim
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Yüksekokul Kurulu
Tarihçe
Misyon - Vizyon
Akademik
Bölümler
Dersler
Öğrenci
Aday Öğrenci
Öğrenci El Kitabı
Etkinlik Takvimi
Akademik Takvim
Staj Dosyaları
Öğrenci Kulüpleri
Yönetmelikler
Yönergeler
Form ve Belgeler
Yüksekokul'da Yaşam
Kütüphane Hizmetleri
Sağlık Hizmetleri
Beslenme
Sportif Faaliyetler
Sosyal ve Kültürel Etkinlikler
E-Hizmetler
OBİS (Öğrenci Bilgi Sistemi)
İGÜ App
Mezun Bilgi Sistemi
E-Bülten
Research Highlights
Ulaşım
İletişim
Gıda Teknolojisi
İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu
Programlar
Gıda Teknolojisi
Haberler
Menüler
Anasayfa
Genel Bilgiler
Kontenjanlar
Müfredat
Akademik Kadro
Çift Anadal (ÇAP) - Yandal
Hakkımızda
Program Başkanı’nın Mesajı
Tarihçe
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBİS)
Staj
ALMS
İletişim
Aday Öğrenci
Dilekçe ve Formlar
Öğrenci İşleri
Erasmus+
Gıda Teknolojileri Kulübü
Kütüphane Otomasyon
Laboratuvar ve Araştırma Alanları
Mezun Bilgi Sistemi
Yararlı Linkler
Üniversite Ana Sayfası
Bölüm Tanıtımı
30 Eylül 2021 Perşembe
COVİD-19’a Karşı Bağışıklık Sistemini Güçlendiren Gıdalar
İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı Başkanı Öğr. Gör. Kübra Sağlam'ın makalesi e-bültende yayımlandı.
Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Kübra Sağlam'ın "COVİD-19’a Karşı Bağışıklık Sistemini Güçlendiren Gıdalar" konulu yazısı e-Bülten'de yayınlandı.
Yazıya erişim aşağıdaki eklerde mevcuttur.
Ek 1
Ek 2