Gıda Teknolojisi

İGMYO Ocak Ayı E-Bülten Sayısı Yayımlandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu tarafından aylık olarak yayınlanan Meslek Yüksekokulu haber ve etkinlik bülteninin Ocak sayısı yayımlandı. İGMYO haber ve etkinlik bülteni Ocak ayı sayısında yüksekokulumuzdan haberlerin, bölüm etkinlerinlerinden ve yayınlanan akademik çalışmaların yer aldığı Ocak ayı E-bültenine aşağıda belirtilen adres ile ulaşabilirsiniz.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Türkçe basın bültenine buradan ulaşabilirsiniz.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu İngilizce basın bültenine buradan ulaşabilirsiniz.