Gıda Teknolojisi

Gıda Teknolojisi Programı Oryantasyon Toplantısı ve Yemin Töreni

2018-2019 eğitim öğretim döneminde Gıda Teknolojisi Programı'nı kazanan 1.sınıf öğrencilere oryantasyon toplantısı yapıldı.

1 dakikalık saygı duruşu ve ardından istiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantının sunuculuğunu Gıda Teknolojisi programı 1. Sınıf öğrencilerinden Başak Ünen tarafından yapıldı. Programda görev alan;  Gıda Teknolojisi Program Başkanı Vk. Öğr. Gör. Kübra Sağlam, Öğr. Gör. Aslı Muslu Can, Öğr. Gör. Özkan Demir ve Öğr. Gör. Emine Özdek kendilerini öğrencilere tanıtarak mesleğe ve hayata dair tavsiyelerde bulundular.

Son olarak öğrencilerin beyaz önlük giyme töreninin ardından; insan sağlığını ilgilendiren bir bilim dalı olan Gıda Bilimine adım atacak olan öğrencilere Gıda Teknikeri andı Öğr. Gör. Kübra Sağlam tarafından okutularak öğrenciler tebrik edildi ve toplantı sonlandırıldı.
Toplantı sonrası hazırlanılan kokteyle geçilerek açılış toplantısı sonlandırıldı.