İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Gıda Teknolojisi








 Ekşi Maya Teknikleri ve Sağlıklı Ekmek Yapımı Semineri Düzenlendi


İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Gıda Teknolojisi Programında Moderatörlüğü'nü Öğr. Gör. Kübra Sağlam'ın yaptığı, Gıda Yüksek Mühendisi Serda Çolak’ın katılımı ile “Ekşi Maya Teknikleri ve Sağlıklı Ekmek Yapımı” konulu seminer düzenlendi.


Çolak, buğdayın anatomisi, fermantasyon, ekşi maya fermantasyonu, evde ekşi mayanın ve ekmeğinin nasıl yapılacağı gibi konularda çok değerli bilgiler paylaştı.
 
Gıda Yüksek Mühendisi Serda Çolak’ a katılımı için teşekkür ederiz.