24 Mayıs 2022 Salı
Reçel, Marmelat, Jöle Üretim Teknolojisi ve Kalite Kriterleri
İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Program Başkanı Öğr. Gör. Kübra SAĞLAM Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm Fakültesi'ne konuk Oldu.
13.05.2022 Saat 13.00’ da Turizm Fakültesi Uygulama Mutfağında Öğr. Gör. Kübra SAĞLAM’ın katılımı ve Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğr. Gör Yeliz DEMİR’in moderatörlüğünde, “Reçel, Marmelat, Jöle Üretim Teknolojisi ve Kalite Kriterleri” konusu üzerine seminer düzenlenip ardından uygulaması yapıldı.
Üniversitemizin değerli hocası Öğr. Gör. Kübra SAĞLAM’ı tebrik ederiz.