12 Aralık 2018 Çarşamba
Beslenme, Sağlık ve Gıda Güvenliğinde Madalyonun Öteki Yüzü
Beslenme, Sağlık ve Gıda Güvenliğinde Madalyonun Öteki Yüzü
Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri, Aşçılık Bölümü öğrencilerinin etkinliğinde buluştu. Semineri herkesin katılımına açık olarak düzenleyen Aşçılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Aslı Muslu CAN, Gıda Teknolojisi Program Başkan Vk. Öğr. Gör. Kübra SAĞLAM, Öğr. Gör. Özkan DEMİR ve Öğr. Gör. Emine ÖZDEK' te seminerde öğrencilere eşlik etti. 6 Kasım perşembe günü Aziz Sancar Konferans salonunda düzenlenen, Gıda Mühedisliği mesleğinde öncü bilim adamlarından Erdem Öner'in "Beslenme, Sağlık ve Gıda Güvenliğinde Madalyonun Öteki Yüzü" isimli semineri dinlendi. Seminer de Gıda işleme ve tüketiminde yapılan hatalar, doğrular ve yanlışlara yer verildi. Seminer sonunda öğrencilerimizin sorularını cevaplayıp, değerli bilgilerini bizlerle paylaşan Gıda Mühendisi Erdem ÖNER' e teşşekür ederiz.