İGMYO Gıda İşleme Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Kübra SAĞLAM’ın danışmanlığını yürüttüğü Gıda Teknolojileri Kulübü tarafından, 02.07.2021 tarihi saat 19.00’da “UNILEVER AR-GE SÜREÇLERİ, KURUTULMUŞ GIDA TEKNOLOJİSİ VE ÜRÜN TASARIMI” konulu seminer düzenlenmiştir.
Moderatörlüğünü Öğr. Gör. Nurullah Zekeriya AKAR’ın gerçekleştirdiği seminerde konuşmacı olarak Gıda Yüksek Mühendisi Kübra AYDINLI yer almıştır. Dünyaca ünlü markaların içinde bulunduğu UNILEVER grubunda yer alan, hemen hemen herkesin severek tükettiği ve tüketicilere zamandan tasarruf sağlayan puding, çorba, köfte harcı gibi toz gıda ürünlerinin merak edilen üretim aşamaları ve arge süreçleri hakkında keyifli ve etkili bir söyleşi gerçekleştirilmiştir.