İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr
Memnuniyet ve Önerileriniz için   İGÜMER
 İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Pastacılık ve Ekmekçilik








 Müfredat


Yıl 1
Yarıyıl 1
Kod Ders Adı T U L K AKTS
YDL101 YABANCI DİL I (İNG.) 3 0 0 3 3
TRD101 TÜRK DİLİ I 2 0 0 2 2
PEP157 PASTACILIK VE EKMEKÇİLİĞE GİRİŞ 3 0 0 3 6
PEP155 HAMUR TEKNİKLERİ 0 4 0 2 6
PEP153 PASTACILIK TEKNİKLERİ I 0 4 0 2 6
GDP157 HİJYEN VE SANİTASYON 2 0 0 2 5
ATA101 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 2 0 0 2 2
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi 16 30
Yıl 1
Yarıyıl 2
Kod Ders Adı T U L K AKTS
YDL102 YABANCI DİL II (İNG.) 3 0 0 3 3
TRD102 TÜRK DİLİ II 2 0 0 2 2
PEP158 YÖRESEL TATLI YAPIM TEKNİKLERİ 0 4 0 2 4
PEP156 EKMEK YAPIMI VE FIRINCILIK I 0 4 0 2 4
PEP154 PASTACILIK TEKNİKLERİ II 0 4 0 2 4
GDP154 BESLENME İLKELERİ 3 0 0 3 6
ATA202 ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II 2 0 0 2 2
ASP156 MENÜ PLANLAMA 3 0 0 3 5
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi 19 30
Yıl 2
Yarıyıl 3
Kod Ders Adı T U L K AKTS
PEP253 ÇİKOLATA SANATI 0 4 0 2 6
PEP251 EKMEK YAPIMI VE FIRINCILIK II 0 4 0 2 5
MYO299 YAZ STAJI 0 0 0 0 1
ASP151 GASTRONOMİ TARİHİ VE KÜLTÜRÜ 2 0 0 2 3
- PROGRAM DIŞI SEÇMELİ 2 0 0 2 3
- PROGRAM SEÇMELİ 2 0 0 2 6
- PROGRAM SEÇMELİ 2 0 0 2 6
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi 12 30
Yıl 2
Yarıyıl 4
Kod Ders Adı T U L K AKTS
PEP256 YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ 2 0 0 2 6
PEP254 PASTACILIKTA DEKORASYON 0 4 0 2 5
PEP252 YARATICI PASTA VE TATLI UYGULAMALARI 0 4 0 2 4
- PROGRAM DIŞI SEÇMELİ 2 0 0 2 3
- PROGRAM SEÇMELİ 2 0 0 2 6
- PROGRAM SEÇMELİ 2 0 0 2 6
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi 12 30