Yıl 1 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Yarıyıl 1 | ||||||
Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
YDL101 | YABANCI DİL I (İNG.) | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
TRD101 | TÜRK DİLİ I | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
PEP157 | PASTACILIK VE EKMEKÇİLİĞE GİRİŞ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
PEP155 | HAMUR TEKNİKLERİ | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
PEP153 | PASTACILIK TEKNİKLERİ I | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
GDP157 | HİJYEN VE SANİTASYON | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 |
ATA101 | ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 16 | 30 |
Yıl 1 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Yarıyıl 2 | ||||||
Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
YDL102 | YABANCI DİL II (İNG.) | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
TRD102 | TÜRK DİLİ II | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
PEP158 | YÖRESEL TATLI YAPIM TEKNİKLERİ | 0 | 4 | 0 | 2 | 4 |
PEP156 | EKMEK YAPIMI VE FIRINCILIK I | 0 | 4 | 0 | 2 | 4 |
PEP154 | PASTACILIK TEKNİKLERİ II | 0 | 4 | 0 | 2 | 4 |
GDP154 | BESLENME İLKELERİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
ATA202 | ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
ASP156 | MENÜ PLANLAMA | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 19 | 30 |
Yıl 2 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Yarıyıl 3 | ||||||
Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
PEP253 | ÇİKOLATA SANATI | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
PEP251 | EKMEK YAPIMI VE FIRINCILIK II | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 |
MYO299 | YAZ STAJI | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
ASP151 | GASTRONOMİ TARİHİ VE KÜLTÜRÜ | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 |
- | PROGRAM DIŞI SEÇMELİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 |
- | PROGRAM SEÇMELİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 |
- | PROGRAM SEÇMELİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 12 | 30 |
Yıl 2 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Yarıyıl 4 | ||||||
Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
PEP256 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 |
PEP254 | PASTACILIKTA DEKORASYON | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 |
PEP252 | YARATICI PASTA VE TATLI UYGULAMALARI | 0 | 4 | 0 | 2 | 4 |
- | PROGRAM DIŞI SEÇMELİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 |
- | PROGRAM SEÇMELİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 |
- | PROGRAM SEÇMELİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 12 | 30 |