İstanbul Gelişim Üniversitesi Gıda Teknolojisi programı Öğr. Gör. Aslı Muslu Can 16 Mart Perşembe günü “Restoranlarda Mutfak İşleyişi” temalı keyifli ve bilgilendirici bir söyleşi gerçekleştirdi. ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu tarafından aylık olarak yayınlanan Meslek Yüksekokulu haber ve etkinlik bülteninin Şubat sayısı yayımlandı.
Gıda Katkı Maddeleri (GKM), tek başına tüketilemeyen veya hammadde olarak kullanılamayan ve gıdanın tat, koku, görünüş, yapı ve diğer niteliklerini korumak, düzeltmek veya istenmeyen değişikliklere ...
Kızartma, ürünlerde doku, tat ve görünüm açısından sevilen duyusal özellikleri sağlaması nedeniyle hem evde hem de endüstriyel pişirmede yaygın olarak kullanılmaktadır
Tarihi 9000 yıl öncesine dayanan ve fermente bir gıda olan boza, kış aylarının vazgeçilmez içeceği olarak karşımıza çıkıyor. Adını Farsça'da darı anlamına gelen “buze” kelimesinden ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde gelenek haline gelen Şef Ceketi Giyme törenine bu hafta Pastacılık ve Ekmekçilik ile Aşçılık programı birinci sınıf öğrencileri katılım gösterdiler.