SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ (İNGİLİZCE)

2018-2019 Bahar Yarıyılı Açılış Mesajı

08.02.2019 Cum 03:23

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu (MYO) Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı(İNG) Program Başkanı Sn. Öğr. Gör. Ramazan İNAN'ın Dönem Açılış Mesajı:

Eğitim her dönemde olduğu gibi günümüz toplumunda da insanların öncelikleri arasında yer almaktadır. Hızlı gelişen ve değişen Dünya’daki yarış içerisinde yer almak isteyen toplumların kaliteli ve nitelikli eğitimi vermeleri kaçınılmazdır. Bu amaç doğrultusunda bizler de programımızda bilginin üretilmesini ve kullanılmasını dikkate alarak sivil havacılık endüstrisinin ihtiyaç duyduğu nitelikli ve bilgili bireyler yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.
Havacılık sektöründe yaşanan gelişmeler, daha fazla havayolu şirketinin sivil havacılık sektörüne katılımını her geçen gün artırmaktadır. Bu gelişmelerle birlikte havayolu ile yolcu taşımacılığında hızlı bir artış yaşanmakta ve havayolu taşımacılığı insanlar arasında en güvenli ve en çok tercih edilen ulaşım araçları arasında yer almaktadır. Tüm bu gelişmeler çerçevesinde Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Bölümü (İNG) olarak havacılık sektöründeki işletmelerin ihtiyaç duyduğu yetişmiş ve kalifiye kabin hizmetleri personeli ihtiyacını en iyi şekilde karşılamak için özveri ile çalışmaktayız.
İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak geçmiş yıllarda olduğu gibi bu eğitim-öğretim yılında da araştıran, kendini geliştirilen, gelişen teknolojiye adapte olan ve vizyonlarını sürekli olarak geliştirilen tüm öğrencilerimize desteğimiz sonsuzdur. Bahar dönemi eğitim-öğretim yarıyılı tüm öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız için verimli ve başarılı geçmesini dilerim.
Saygı ve Sevgilerimle,
Öğr. Gör. Ramazan İNAN