SİVİL HAVA ULAŞTIRMA İŞLETMECİLİĞİ(İNGİLİZCE)

Sivil Havacılık oryantasyonu

05.10.2018 Cum 04:42

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri, Sivil Hava Ulaştırma Hizmetleri İşletmeciliği, Uçak Teknolojisi ve Uçuş Hareket Yöneticiliği programları öğrencileri için 2018-2019 eğitim öğretim yılı oryantasyon sunumu başarıyla yapılmıştır.

Sivil Havacılık Oryantasyonu
İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri, Sivil Hava Ulaştırma Hizmetleri İşletmeciliği, Uçak Teknolojisi ve Uçuş Hareket Yöneticiliği programlarının katılımyıla 05.10.2018 tarihinde MYO Prof. Dr. Aziz Sancar Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen oryantasyon ve tanışma toplantısında bir araya geldiler.

Programların bağlı olduğu Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tüzün Tolga İnan'ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte tüm program başkanları böümleriyle ilgli konularda öğrencileri bilgilendirdiler ve öğrencileriden gelen soruları yanıtladılar. Programlar için detaylı bilgilerin paylaşıldığı toplantıda öğrencilerle sivil havacılığın geleceği hakkında sohbetler gerçekleştirildi.

Etkinlik öğrencilerin ve öğretim görevlilerinin, yeni eğitim öğretim yılında mutlu, başarılı bir yıl geçirlemeleri temennileriyle sonlandırıldı.