Aşçılık

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Dersleri Hakkında

İstanbul Gelişim Üniversitesi 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz yarıyıl dersleri 7 Ekim 2020 Çarşamba günü başlayacaktır.

Tüm teorik ve uygulamalı dersler (Lab ve stüdyo vb.) Uzaktan Eğitim Sistemi(LMS) ile senkron(canlı /etkileşimli) veya asenkron( online/etkileşimsiz) verilecektir.
Tüm dersler Uzaktan Eğitim Sistemi (LMS) ile verileceği için öğrencilerimizin ikinci bir duyuruya kadar üniversiteye gelmesine gerek yoktur.
Öğrencilerimiz endişe etmesinler. Sizlerin sağlığı bizim için çok daha önemlidir. Covid-19 hakkında olumlu bir durum geliştiği zaman sizlere ikinci bir duyuru mutlaka yapılacaktır.
Senkron (canlı/etkileşimli) dersler ders programında ilan edilen gün ve saatte yapılacaktır. Dersler LMS de kayıtlı olduğu için öğrenciler dersleri ders saatleri dışında da izleyebilir.
Asenkron (online/etkileşimli olmayan) dersler için bir ders saati verilmemiştir. Bu dersler LMS de kayıtlı derslerdir. Öğrenciler istediği zaman izleyebilir.
Öğrenciler LMS de derslere devam etmek ve dersleri izlemek zorundadır. Devam zorunluğu teorik derslerde %70 ve uygulamalı derslerde %80 dir.