Halkla İlişkiler ve Tanıtım

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Oryantasyon Programı 28 Eylül 2023 Perşembe günü gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Oryantasyonu 25-28 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi. İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Oryantasyon Programı 28 Eylül 2023 Perşembe günü saat 14:00-15:30 arasında Kule Yerleşkesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda yapıldı. Saat 14:00-15:30 arasında Kule Yerleşkesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda gerçekleştirilen oryantasyon, büyük ilgiyle karşılandı.

Meslek Yüksekokulumuzda üniversite hayatına adım atan gençlerimiz, oryantasyon programına yoğun katılım gösterdi. Oryantasyon Programı, İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Lokman Kantar’ın açılış konuşması ile başladı. Kantar, meslek yüksekokulumuz hakkında öğrencilerimize bilgilendirmelerde bulundu. 10 bin 630 devam eden kayıtlı öğrenci sayısı ve 15 bin 207 mezun öğrenci sayısı ile İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulunun büyük bir aile olduğunu vurguladı. Meslek yüksekokulumuzda 37 programın yer aldığını, 162’si tam zamanlı ve 16’sı ders saati ücretli olmak üzere toplam 178 öğretim elemanı olduğunu da sözlerine ekledi. Meslekyüksekokulu öğrenci ve akademik personelinin başarılarına da değinen Kantar, konuşmasının ardından program başkanı hocalarımızı sahneye davet etti.

Program başkanı hocalarımızın kendilerini takdimi ile devam eden program; başarılara imza atan öğrencilerimizin konuşmaları ve ÇAP ve YANDAL, Erasmus+, Öğrenci Kulüpleri gibi konu başlıklarında öğrencilerimizin aktarımlarının akabinde sona erdi. Programda fuar alanında yeni başlayan öğrencilerimiz ile program hocalarımız dersler öncesinde bir araya geldi.