Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Fuzul Holding Kariyer Günü’nde Öğrencilerimiz ve Mezunlarımız Holding Yöneticileri İle Buluştu

İstanbul Gelişim Üniversitesi bünyesindeki Kariyer Yönlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Mezunlar ve Mensuplar Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen “Fuzul Holding Kariyer Günü” etkinliğinde holding yöneticileri, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ile bir araya geldi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Kariyer Yönlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Mezunlar ve Mensuplar Koordinatörlüğü’nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu “Fuzul Holding Kariyer Günü” adlı etkinlikte Fuzul Holding yöneticileri, öğrencilerimize ve mezunlarımıza çalışma yaşamında ve kişisel deneyimlerine ilişkin çeşitli aktarımlarda bulundular. Etkinlikte Pazarlama ve Marka İletişim Yöneticisi Burak Salman, İç İletişim Yönetmeni Kübra Akbal, Risk Yönetim Başkanı Hakan Şen ve Satış Koordinasyon ve Performans Takip Müdürü Mehmet Şeker konuşmacı olarak yer aldı. Fuzul Holding yöneticileri, yöneticilik pozisyonuna nasıl ulaştıklarını, yönetici oldukları departmanlarda neler yaptıklarını, nasıl bir iş sürecinin söz konusu olduğunu anlattılar. İşe alım sürecinin nasıl olduğuna, departmanlarına yönelik gerçekleştirilen işe alım süreçlerinde nelere dikkat edildiğine ilişkin detaylı bir anlatımda bulundular. Ayrıca iş ve staj imkanlarına da değindiler. Öğrenci ve mezunlarımızdan gelen soruları da yanıtlayan Fuzul Holding yöneticilerine etkinliğin sonunda plaketleri takdim edildi.

Etkinliğinde öğrenci ve mezunlarımıza yönelik bir yarışma gerçekleştirildi. Yarışma sonunda 15 İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencisi mülakat simülasyonuna katılma imkanı kazandı. Ayrıca 15 öğrencimiz de çalışma yaşamını yakından deneyimleyebileceği yöneticilerle tam bir gün geçirecek.