İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr
TR
EN
Memnuniyet ve Şikayetleriniz için
İGÜMER
İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr
TR
EN
Hakkımızda
Yüksekokul Logoları
Yüksekokul Disiplin Kurulu
Yüksekokul Kalite Kurulu
Komisyonlar ve Ekipler
Yüksekokul Müdürü'nün Mesajı
Yönetim
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Yüksekokul Kurulu
Tarihçe
Misyon - Vizyon
Akademik
Bölümler
Dersler
Program Tanıtımı
Raporlar
İç ve Dış Değerlendirme Raporları
Kurum İç Değerlendirme Raporları (KİDR)
Kurumsal Geri Bildirim Raporu (KGBR)
Kurumsal İzleme Raporları
Akademik Birim İç Değerlendirme Raporları
Sürdürülebilirlik Raporları
Dökümanlar
Kalite Komisyonu Toplantı Tutanakları
Kalite Güvence Yönergesi
Stratejik Plan
Kalite Dökümantasyon Yönetim Sistemi
Eğitim Öğretim Komisyonu Toplantı Tutanağı
Kalite Kurulu Toplantı Tutanakları
Yüksekokul'da Yaşam
Kütüphane Hizmetleri
Sağlık Hizmetleri
Beslenme
Öğrenci
Aday Öğrenci
Öğrenci El Kitabı
Etkinlik Takvimi
Akademik Takvim
Staj Dosyaları
Öğrenci Kulüpleri
Yönetmelikler
Yönergeler
Form ve Belgeler
Sportif Faaliyetler
Sosyal ve Kültürel Etkinlikler
Research Highlights
E-Bülten
Reserch Highlights
E-Hizmetler
OBİS (Öğrenci Bilgi Sistemi)
İGÜ App
Mezun Bilgi Sistemi
Ulaşım
İletişim
Gıda Teknolojisi
İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu
Programlar
Gıda Teknolojisi
Duyurular
Bölüm Tanıtımı
Menüler
Anasayfa
Genel Bilgiler
Kontenjanlar
Müfredat
Akademik Kadro
Aday Öğrenci
Faydalı Linkler
İGÜ Anasayfası
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Gelişim Bilgi Sistemi (GBS)
Hakkımızda
Öğrenci
Danışman Listesi
Akademik Takvim
Staj Akış Şeması
Staj Yönergesi
Tez ve Proje Yazım Kılavuzu
Not Sorgulama
Çift Anadal (ÇAP) - Yandal
Erasmus+
Laboratuvar ve Araştırma Alanları
Kaynaklar
Yönetmelikler
Yönergeler
Dilekçe ve Formlar
Bilimsel Yayınlar
Başarı ve Ödüller
Öğrenci Kulüpleri
Mezun
Mezun Web Sayfası
Mezun Takip Sistemi (METSİS)
Program Öz Değerlendirme Raporları
Ulaşım ve İletişim
Program Tanıtımı
07 Mayıs 2021 Cuma
Yapay Et Geleceğin Gıdası Olur Mu?
Online Panel
"Yapay Et Geleceğin Gıdası Olur mu?"
8 Mayıs 2021 Cumartesi
14.00
Panelistler:
Prof. Dr. Kamil Can AKÇALI
Ankara Üniversitesi
Biyofizik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi
YENİ UFUKLAR: TEMİZ ET
Prof. Dr. Hasan YETİM
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
Gıda Mühendisliği Bölümü Ögretim Üyesi
YAPAY ET ÜRETİMİ VE ETİK KAYGILAR
Prof. Dr. Cavit BİRCAN
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Gıda Mühendisliği Bölümü Ögretim Üyesi
ALTERNATİF PROTEİN KAYNAKLARI
Moderatörler:
Kübra SAĞLAM
İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Görevlisi
GIDAMUHDER Akademik İlişkiler Komisyon Başkanı
Fatih EFE
Gıda Mühendisi
GIDAMUHDER Genel Başkan Yardımcısı
Panele YouTube kanalı üerinden erişim sağlanabilir.