Gıda Teknolojisi

Ara Sınavlar Başlıyor!

2021-2022 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında, 20-28 Kasım tarihleri arasında yüzyüze gerçekleştirilecek olan ara sınavlarda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Sizlere OBİS üzerinden ilan edilen sınav programınızı lütfen dikkatlice inceleyiniz. Sistemde açıklanan sınav günü ve saatini kaçırmayınız. Sınava katılım sağlayacak her öğrencinin öğrenci kimlik kartını ya da öğrenci belgesini yanında bulundurması zorunludur.

Unutmayın! Sınava geç kalan öğrencinin salona alınma süresi 15 dakikadır. İlgili sürenin aşımında sınav salonuna giriş sağlayamazsınız. Sınav başladıktan sonra ilk 15 dakika öğrencinin sınav salonu dışarı çıkması kesinlikle yasaktır. Ayrıca sınava katılım sağlayan öğrencinin yanında herhangi bir derse ait not, kitap ve benzeri döküman bulundurması yasaktır, lütfen gerekli özeni gösteriniz.