İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu’nda oryantasyon haftası tamamlandı

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu’nda oryantasyon haftası tamamlandı. İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu tarafından yeni katılan öğrencilerin ve akademisyenlerin, akademik ve idari yapıyla tanışmasını ve üniversite ortamına adaptasyonunu hızlandırmak adına oryantasyon haftası düzenlendi.
İGMYO bünyesinde bulunan tecrübeli akademisyenlerin görev aldığı oryantasyonlar 20.09.2019 tarihinde İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nail Öztaş’ın gerçekleştirmiş olduğu açılış konuşmasıyla başladı. Öztaş, göreve başlayan öğretim elemanlarına akademisyenlik ve üniversite konu başlıklarında bilgilendirici bir konuşma gerçekleştirdi. Oryantasyon toplantısı, sırasıyla, İGMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Cem Ay, İGMYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ferhat Perçin, E-BYS Koordinatörü Emine Taş, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Elif Hoşalay ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Hayrullah Sezikili tarafından gerçekleştirilen konuşmalarla sürdü.

Oryantasyon haftasının devamı ise öğrencilerle gerçekleştirildi. Alanında uzman akademisyenlerin üniversiteye yeni başlayan öğrencilere İstanbul Gelişim Üniversitesi'ni tanıtan eğitimler 32 ayrı oturumda 2 bini aşkın öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.  Öğretim Görevlileri Gürcan Kurt, Hülya Ateşoğlu, Ferit Arda Arıca, Volkan Budak, Sevgi Kavut, Bülent Okay, Görkem Gülay Doğan ve Atilla Akalın tarafından hazırlanan “Öğrenci El Kitabı” tanıtılarak, kitabı eğitim hayatları boyunca kullanacakları aktarıldı. Eğitimlerde materyal olarak kullanılan "Öğrenci El Kitabı", öğrencilere İGMYO web adresi üzerinden paylaşıldı. “Akademisyen El Kitabı” ise akademisyenlere dijital ortamda iletildi.

Oryantasyon Topantıları