Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik

Polonya Gdansk Üniversitesi'nden Prof. Dr. Zhanna Sladkevich ve Dr. Aleksandra Klimkiewicz, Bölümümüzü ziyaret ettiler

Polonya'daki Gdansk Üniversitesi Rus Çalışmaları ve Doğu Çalışmaları Enstitüsü'nde Rus Dili İletişim Edimbilimi ve Didaktiği Bölümü öğretim elemanları Doctor of Philology Zhanna Sladkevich, prof. GU ve Dr. Aleksandra Klimkiewicz, Erasmus+ kapsamında bölümümüzde misafir öğretim üyesi oldu.

Polonya'daki Gdansk Üniversitesi Rus Çalışmaları ve Doğu Çalışmaları Enstitüsü  Professoru  Dr. Zhanna Sladkevich   “ Sign language (gestures in intercultural communication)” National stereotypes – Russians and Poles” ve Gdansk Üniversitesi Rus Çalışmaları ve Doğu Çalışmaları Enstitüsü Rus Dili İletişim Edimbilimi ve Didaktiği Bölümü üyesi Dr. Aleksandra Klimkevich,   "The cultural picture of Europe”  "Methodical potential of phraseology”      konularında öğrencilere faydalı bilgiler verdi.

11-13 Mart 2024 tarihleri arasında süren bu eğitimlere bölümün akademisyenleri ile çok sayıda öğrenci katılımı gerçekleşti.