Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik

Polonya Gdansk Üniversitesi'nden Dr. Marcin Trendowicz ve Dr. Aleksandra Klimkiewicz, Bölümümüzde Ders Verdi

Polonya'daki Gdansk Üniversitesi Rus Çalışmaları ve Doğu Çalışmaları Enstitüsü'nde Rus Dili İletişim Edimbilimi ve Didaktiği Bölümü öğretim elemanları Dr. Marcin Trendowicz ve Dr. Aleksandra Klimkiewicz, Erasmus+ kapsamında bölümümüzde misafir öğretim üyesi oldu.

Polonya'daki Gdansk Üniversitesi Rus Çalışmaları ve Doğu Çalışmaları Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. Marcin Trendowicz , “Old and new stereotypes about Russians and Russia”, “The cultural picture of Europe through the eyes of Polish students”, “The phenomenon of Stierlitz in Russian language and culture of Russia” ve Gdansk Üniversitesi Rus Çalışmaları ve Doğu Çalışmaları Enstitüsü Rus Dili İletişim Edimbilimi ve Didaktiği Bölümü üyesi Dr. Aleksandra Klimkevich, “How do I know this person? (interactive lesson)”, “Room 101”: How do I let go of unnecessary things? (interactive lesson), “Methodical potential of phraseology: Difficulties of teaching and ways of overcoming” konularında öğrencilere faydalı dersler verdi.

22- 25 Mayıs 2023 tarihleri arasında süren bu derslere bölümün akademisyenleri ile çok sayıda öğrenci katılımı gerçekleşti.