Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik

Öğr. Gör. Senanur Çınar V. Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi’nin Sunuculuğunu Gerçekleştirdi

4-5-6 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen kongrede EPDAD Başkanı Prof. Dr. Cemil Öztürk, MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Burhanattin Dönmez, Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Yükseköğretim Kurulu Üyesi Mehmet Şişman gibi eğitim camiasından birbirinden değerli isimler konuşma yapmıştır.

Zoom üzerinden İngilizce-Türkçe, Türkçe-İngilizce simultane tercüme ile gerçekleştirilen kongrede Eğitim fakültelerinin öğretmenlik alanındaki yeni nesil yetkinliklerini öğretim üyelerine kazandırılması ve “Eğitim fakültelerimizin üniversitelerde Öğrenme Mükemmellik Merkezi kurulmasında da öncü olması” gerekliliği dile getirildi.

Kongre için tıklayınız.