Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik

Google Arama Motoru, Yerel Haberleri Kullanıcının Tercih Ettiği Dile Çevirmeye Başlayacak

Google Arama, Google Inc. tarafından hizmete sokulan ve en popüler arama motorudur. Bu haftanın başlarında Google, arama motoruna, diğer ülkelerden Google Translate kullanılarak otomatik olarak kullanıcının ana diline çevrilmiş yerel haber makaleleri önerecek bir özellik de dâhil olmak üzere iki yeni özellik duyurdu. Bu özelliklerden birinin sayesinde, başka bir ülkeden haber makalelerini bulmak ve okumak çok daha kolay hale gelebilecektir.

Haberin devamına buradan ulaşabilirsiniz: