İnsan Kaynakları Yönetimi

Sosyal Güvenlik Haklarını ve Uygulamalarını Biliyor Musun? İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Mevzuatı Eğitimi etkinliği gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi İstanbul Gelişim Meslek Yüksek Okulu İnsan Kaynakları Yönetimi Programı tarafından 06.06.2021 tarihinde ‘’Sosyal Güvenlik Haklarını ve Uygulamalarını Biliyor Musun? İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Mevzuatı Eğitimi’’ başlıklı bir söyleşi etkinliği düzenlendi.

Vatan Gazetesi yazarı, İş ve Sosyal Güvenlik uzmanı Mert Nayır’ın konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte çalışanların emeklilik hakları, örgütlerin kayıt dışı istihdam ile iş sağlığı ve güvenliğine yönelik faaliyetleri, pandemi şartlarının iş hukuku uygulamalarına etkisi gibi konular ele alınmıştır.