İnsan Kaynakları Yönetimi

Koçluk Yolculuğu etkinliği gerçekleştirildi

İnsan Kaynakları ve Kariyer Kulübü’nün organize ettiği "Koçluk Yolculuğu" başlıklı etkinlik, Google Meet üzerinden gerçekleştirildi. Etkinlikte koçluk süreci ve bu sürecin katkıları üzerinden bilgi ve deneyim paylaşımı gerçekleştirildi.

Etkinlik konuğumuz; Profesyonel Koç-PCC, Flormar Global İK Direktörü Sn. Beste ŞİRİN, Koçluk Yolculuğu başlığı altında pek çok konuya değindi.
Koçluğun; kişinin iş ve özel yaşamında kaliteli sonuçlar elde etmesi üzerine temel olan 3 ana prensipten yola çıktığı belirten ŞİRİN, bu prensipleri şu şekilde sıraladı:
Gerçekleştirme-Hayattan derin anlam ve tatmin çıkarmak
Denge- Hayatı güçlü seçimler yapabilecek ve etkin aksiyonlar alabilecek güçlü bir bakış açısı ile yaşamak
İlerleme- Hayatın her alanında tüm zenginliği deneyimlemek
Bilgi ve deneyimin harmanlandığı etkinlik öğrencilerimizin sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.